Bekijk de Bruuts collectie bij Lévora

Alles van Bruuts

Bekijk de Bruuts collectie bij Lévora

De hedendaagse meubelconsument wil veel, heel veel. En dat allemaal tegelijk. Men wil eigenzinnigheid, vernieuwing en maatwerk. Een meubel zoals er maar 1 bestaat. Tegelijkertijd wil men aandacht voor duurzaamheid op het gebied van zowel mens als milieu. Bijvoorbeeld door toepassing van gecertificeerde houtsoorten, afkomstig uit natuurbewust beheerde bossen. En dat dan ook nog tegen een schappelijke prijs natuurlijk. Dat is tamelijk bruut, nietsontziend. Dus is de ontwikkeling van de Bruuts tafel een logisch gevolg van al die eisen.

Het tafellabel Bruuts​

Met Bruuts brengt u de familie weer aan tafel. Een tafel die exact past bij uw wensen en bij uw interieur. Uw Bruuts tafel staat niet klaar maar wordt voor u geproduceerd, helemaal op maat. Onbetaalbaar? Allerminst. Want door het overslaan van tussenhandel kan af-fabriek een maatwerkproduct worden aangeboden aan u in onze winkel. U moet de vaklieden van Bruuts wel even de tijd geven om uw droomtafel voor u te realiseren.

Onze winkel Lévora in Eindhoven is Premium Store voor wat betreft de levering en bezichtiging van de complete Bruuts collectie. Ervaar alle mogelijkheden aan den lijve in onze winkel en maak zo uw keuze voor een toptafel tegen een gunstige prijs. Wij helpen u erbij.

Online kunt u op basis van een configuratietool al zien welke keuzes u allemaal heeft voor wat betreft de samenstelling van uw droombank. Maar hoe die bank precies zit, dat ervaart u online natuurlijk niet. Kom daarom langs in onze UrbanSofa woonwinkel en ervaar het zitcomfort van ieder model aan den lijve.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Maak uw keuze​

De Bruuts collectie biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aantal materialen, bladvormen en standaard afmetingen. Kiest u voor een ronde, ovale of rechthoekige tafel van steen of hout? Is dat laatste het geval, welke van onze diverse houtkleuren prefereert u dan? En kiest u voor een klassiek kloosterpootonderstel of een moderne spider- of X-leg?

Schrikt u van al die mogelijkheden t.a.v. uw Bruuts tafel? Kom dan langs in woonwinkel Lévora. Wij helpen u graag bij het maken van de keuzes omtrent uw droomtafel.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!