Bruuts tafel collectie

Onze mooie collectie Bruuts tafels

Bruuts tafel collectie

Wilt u een houten tafel? Of liever dezelfde met een natuurstenen blad? Dan moet u bij Bruuts UrbanSofa zijn. Wilt u ovaal, rechthoekig of exact die tafel maar dan rond? Bruuts UrbanSofa voldoet aan uw wensen. Wilt u de keuze uit 10-tallen bladkleuren en 10 verschillende soorten onderstellen voor 1-en-hetzelfde tafelblad?  Alleen Bruuts UrbanSofa kan aan uw wensen voldoen. En dan kunt u ook het onderstel nog in diverse kleuren laten afwerken. Wat een keuze. En dat tegen zo’n schappelijke prijs. Hoe kan dat?

De Bruuts tafel collectie is een uniek concept waarbij u uw droomtafel op maat kunt laten produceren op basis van vergaande configuratiemogelijkheden. Op die manier geeft u uw eettafel een uniek karakter. Moderner of juist klassieker, bijvoorbeeld door net even een ander onderstel toe te passen.

Bruuts UrbanSofa heeft onze voorkeur​

Na het succes van de zitbankconfigurator komt UrbanSofa nu met een eigen tafellabel: ‘Bruuts’. Wij van Lévora woonwinkel hebben ons eraan verbonden omdat wij geloven in dit concept dat maatwerk, stijl en duurzaamheid combineert tegen een schappelijke prijs.

Onze showroom is gelegen in Eindhoven-Oost, nabij de Collse watermolen op een pittoreske en bosrijke plek. En bij zo’n inspirerende omgeving past een inspirerend meubelassortiment. Voor de levering van tafels gaat onze voorkeur uit naar Bruuts. In totaliteit biedt de set aan variatiemogelijkheden tot 350 verschillende tafels die allemaal af-fabriek voor u worden geproduceerd. 350 eettafels hebben wij niet staan, maar de basiselementen van de Bruuts tafel collectie kunt u bij ons met eigen ogen aanschouwen. Bekijken, strijken, voelen, beleven.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Een uniek concept​

Ontwerp uw eigen maatwerktafel vanuit de Bruuts tafel collectie. Consumenten die iets bijzonders willen, iets eigens maar wel bewust hun geld uitgeven zijn bij ons aan het juiste adres. Gezamenlijk stellen we uw droomtafel samen.

Vanzelfsprekend kunt u daarnaast bij Lévora terecht voor uw complete meubelassortiment. Alles kan op elkaar worden afgestemd. Kom langs en maak er een leuk uitstapje van.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!