Collectie UrbanSofa in Helmond

Groeistad Helmond

Helmond is met recht een groeistad te noemen. De afgelopen jaren is de stad uitgebreid met diverse prachtige wijken zoals Brouwhuis, de Rijpelberg, Dierdonk en Brandevoort. En nog wordt er volop gebouwd waarbij er nog altijd met name aan de Suytkade en in Brandevoort veel prachtige nieuwbouwhuizen worden gebouwd.

Maar ook in de binnenstad en de wijken daaromheen wordt hard gewerkt aan vernieuwingen. Al deze prachtige huizen verdienen een mooi en warm interieur. En dat is vlakbij te vinden bij Lévora Woonwinkel in Eindhoven. Al veel inwoners uit Helmond wisten de weg naar de winkel te vinden waar een ruim assortiment van UrbanSofa te vinden is.

Collectie UrbanSofa

Op zoek naar een landelijke of romantische inrichting of liever robuust en of industrieel? Dit vind je allemaal terug in de collectie van UrbanSofa. Zo heb je de prachtige Montreal bank. Met zijn licht gebogen armleuning heeft dit model een prachtige romantische uitstraling. Maar ook de populaire San Remo Sofa en Calmont passen perfect in een landelijke inrichting. Maar wat dacht je van de Firenca, topmodel uit de collectie. Dit is een heerlijke bank die past in elke interieur, zowel landelijk als modern.

Dit is slechts een greep uit de collectie van UrbanSofa meubels. Welke precies op maat voor jou wordt geproduceerd. Met keuze uit 200 verschillende soorten stoffen en leder. Ook voor de eetkamerstoelen en fauteuils heb je de keuze uit deze zelfde collectie. Hierdoor kun je dus een compleet op elkaar afgestemd interieur samenstelen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Bezoek Lévora Woonwinkel

Heb je interesse in een UrbanSofa bankstel? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Komende vanuit Helmond vind je onze winkel aan rand van Eindhoven vlakbij de A270. Met de uitgebreide collectie aan banken, eetkamerstoelen, fauteuils, tafels etc. kun je bij Lévora Woonwinkel terecht voor de complete inrichting van jouw huis. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur.

Wil jij graag persoonlijk advies of gewoon komen kijken wat wij in onze collectie hebben? Kom langs bij onze winkel of neem contact op.

Kom langs in de

showroom!