Memphis

Fauteuil

Oorspronkelijke prijs was: €695.Huidige prijs is: €345.

Memphis

Fauteuil

vanaf

695
345

Showroommodel Memphis Fauteuil. Nu in de Sale van € 695,- voor € 345,-

Breed 91CM, diepte 88CM, zitdiepte 58Cm. In nieuw staat!

Vermelde prijs is ophaalprijs.

Memphis Fauteuil showroommodel

De Memphis is een heerlijke, grote fauteuil waarin je koninklijk kunt genieten. De afgeronde hoeken en de naar buiten staande pootjes zorgen voor een prachtige vormgeving.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!