Toulouse

Eetkamerbank

595

Toulouse

Eetkamerbank

vanaf

595

Extra gezelligheid en sfeer in je interieur creëer je met een eetkamerbank. Hoe mooi is het dan wanneer je deze helemaal zelf kan samen stellen. Met of zonder capiton, deze Toulouse eetkamerbank biedt een keur aan mogelijkheden. Erg leuk als set in combinatie met de eetkamerfauteuils van de Toulouse, maar zeker zo mooi in combinatie met één van de andere modellen eetkamerfauteuils van UrbanSofa.

Toulouse Eetkamerbank

Met een eetkamerbank creëer je meer ruimte en zitplekken. Daarnaast geeft het ook nog eens extra sfeer aan je interieur. De Toulouse eetkamerbank is standaard voorzien van handgemaakt capiton in de rugleuning. Optioneel ook verkrijgbaar met een vlakke rug. Jij bepaalt namelijk zelf de look van deze eetkamerbank. UrbanSofa heeft keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen geheel naar de laatste trends. Dat maakt het ook leuk te combineren als set met de Toulouse eetkamerfauteuils, maar zeker ook met één van de andere modellen uit de UrbanSofa collectie. Deze eetkamerbank is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Zo past er vast wel eentje aan jouw eetkamertafel.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!