Lévora woonwinkel Eindhoven

Een uniek concept in een grote stad

In een prachtig stukje Eindhoven op de grens met Nuenen en Geldrop vind je Lévora Woonwinkel in Eindhoven. Met recht de UrbanSofa dealer van het zuiden. De winkel is gelegen in prachtig stukje landelijk buitengebied in de stad Eindhoven. Schuin tegenover de winkel vind je de Collse watermolen. Eén van de molens die Vincent van Gogh schilderde wanneer hij deze passeerde als hij van Nuenen naar Eindhoven wandelde.

Deze prachtige landelijke sfeer buiten vind je ook terug wanneer je de winkel binnenloopt. Klanten reageren dan ook vaak verrast bij binnenkomst. Lévora Woonwinkel is geen winkel zoals je terugvindt op de grote meubelpleinen. Een uniek concept in een grote stad als Eindhoven waar je de lokale Brabantse gezelligheid vindt.

Collectie van UrbanSofa

Bij Lévora Woonwinkel in Eindhoven kun je terecht voor nagenoeg de hele collectie van UrbanSofa. Een steeds populairder wordend merk met een grote diversiteit aan bankstellen, eetkamerstoelen, fauteuils, tafels etc. Met een collectie van verschillende woonstijlen van landelijk, romantisch tot robuust en industrieel is er voor ieder wat wils.

Alle meubelen van UrbanSofa worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kun je een bank geheel naar eigen wens samenstellen. Op zoek naar hoek, u-bank of ga je voor het lekker loungen. Het is allemaal mogelijk. Maar ook is iedere bank te verkrijgen als de gebruikelijke 3, 2 ½ en 2 zitter. Maar groter zoals bij voorbeeld een 6 zits is ook mogelijk. Niets is ons te gek. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Er is keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en leder. Ook voor de eetkamerstoelen en fauteuils heb je de keuze uit deze zelfde collectie. Hierdoor kun je dus een compleet op elkaar afgestemd interieur samenstelen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!