UrbanSofa, nr. 1 in betaalbaar maatwerkmeubilair in Nederland

De beste UrbanSofa dealer voor jou

UrbanSofa, nr. 1 in betaalbaar maatwerkmeubilair in Nederland

Bij UrbanSofa denken ze als geen ander te weten wat de meubelconsument in Nederland wil. Namelijk de beste kwaliteit meubelen voor een gunstige prijs. Authenticiteit en maatwerk, betaalbaar voor iedereen. De meubelformule van dit merk is dan ook: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels. Schakels zonder toegevoegde waarde in het distributieproces worden overgeslagen, wat zorgt voor een gunstigere consumentenprijs. Bij Lévora woonwinkel is het daarom mogelijk om alles van UrbanSofa aan te schaffen, af-fabriek.

De filosofie van UrbanSofa: Weg met de traditionele en statische meubelindustrie in Nederland. Sinds bijna 15-jaar is die filosofie een feit en is deze omgezet in een businessconcept dat consumenten de mogelijkheid biedt om meubels zoals zitbanken en eettafels geheel naar wens in de fabriek te laten produceren.

 

UrbanSofa: uw maatwerk zitbank in Helmond​

Rechtstreekse levering vanaf de fabriek naar onze woonwinkel zorgt ervoor dat dure schakels in het leveringsproces worden overgeslagen. Marges voor importeurs en groothandels worden daardoor geëlimineerd en logistieke voorraadkosten en dergelijke komen te vervallen. In de winkel van Lévora stelt u geheel naar wens op basis van diverse opties een groot aantal specifieke tafel- en zitbankmodellen samen. Vervolgens gaan de vaklieden van UrbanSofa  Nederland voor u aan de slag.

UrbanSofa ontwikkelde in de loop der tijd een totaal inrichtingsconcept dat u in onze premium Urban Sofa store, een van de fraaiste van ons land, kunt komen bewonderen. De collectie bestaat onder anderen uit:

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Bekijk de inrichting van onze klanten​

In onze Premium Store kunt u nagenoeg alle artikelen en combinatiemogelijkheden die UrbanSofa aan de Nederlandse markt aanbiedt, komen bewonderen. Aanschouw, voel en ervaar! Tegelijkertijd realiseren wij ons dat onze showroom ook voor een gevoel van overweldiging kan zorgen. Gelukkig zijn onze ervaren medewerkers er om u te begeleiden in uw keuzeproces. Om ons assortiment in een nog huiselijkere omgeving te tonen, vindt u op onze website veel beeldmateriaal dat weergeeft hoe hun aankoop in de woonkamer van onze klanten tot zijn recht kwam.

Kom langs in de

showroom!