Onze UrbanSofa woonwinkel

Bekijk onze UrbanSofa woonwinkel

Lévora is een woonwinkel die anders is dan andere meubelshops. Brengt u liever een bezoek aan een massale meubelboulevard waar u door de drukte en de omvang van het aanbod al snel niet meer weet waar u moet kijken? Of komt u liever langs in onze stijlvolle showroom, gelegen op een pittoreske locatie. Daar waar u de huiselijkheid zoals u die zoekt daadwerkelijk kunt ervaren. Wij heten u van harte welkom in onze UrbanSofa winkel.

Lévora is premium store van het label UrbanSofa, een label dat sinds een 10-tal jaren de Nederlandse markt verovert. Wij begrepen waarom en verloren ons hart aan dit unieke bakstelconcept. Kom langs en u zult begrijpen waarom.

Onze UrbanSofa winkel biedt maatwerk en totaaloplossingen

Geen zitwens is hetzelfde, geen interieur gelijk. Wat u wilt is een zitmeubel met een unieke uitstraling, met optimaal zitcomfort en dat tegen een schappelijke prijs. UrbanSofa introduceerde daartoe alweer jaren geleden het unieke UrbanSofa zitbankconcept. Op basis van diverse basismodellen, materialen en opstellingen, keuzes die u met onze hulp maakt in onze UrbanSofa woonwinkel, stuurt u de vaklieden van UrbanSofa in de fabriek direct aan. Uw zitbank wordt vervolgens op maat gemaakt.

Online kunt u op basis van een configuratietool al zien welke keuzes u allemaal heeft voor wat betreft de samenstelling van uw droombank. Maar hoe die bank precies zit, dat ervaart u online natuurlijk niet. Kom daarom langs in onze UrbanSofa woonwinkel en ervaar het zitcomfort van ieder model aan den lijve.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Maak uw interieur compleet

Zitcomfort is uiterst belangrijk in ieder interieur. Maar nog meer woonplezier ervaart u wanneer u over ander meubilair beschikt dat hierbij past. In onze UrbanSofa winkel verkopen wij niet alleen de meest comfortabele zitbanken, maar ook eettafels, accessoires en zelfs complete woonprogramma’s voor een stijlvol eenheidsinterieur.

Wij helpen u aan een complete, stijlvolle inrichting waar u dagelijks veel plezier van zult ervaren.

Kom langs in de

showroom!