Op zoek naar een UrbanSofa vanuit Den Bosch?

Ook in Den Bosch vind je een UrbanSofa

Op zoek naar een UrbanSofa vanuit Den Bosch?

Een nieuw zitmeubel schaf je niet iedere dag aan. U heeft heel wat te kiezen variërend van een rechte sofa tot een hoekbank of een heuse loungebank voor optimaal comfort. Maar past uw meubel qua formaat wel in uw interieur en is esthetische afstemming op uw andere interieurelementen wel mogelijk? Om die vragen te beantwoorden nodigen wij u van harte uit om de reis via de A2 naar onze showroom in Eindhoven vanuit Den Bosch te maken. Als UrbanSofa premium dealer vindt u bij ons het meest uitgebreide assortiment in deze regio.

Onze collectie UrbanSofa zitmeubelen hebben wij speciaal voor u aangevuld met een breed gamma van overige meubelen en interieurartikelen. Vindt u het moeilijk om de eenheid in uw interieurstijl in uw huiskamer in Den Bosch te bewaren? Onze collectie maatwerktafels, complete meubelprogramma’s en accessoires zorgt voor optimale combineerbaarheid. Dat kan eigenlijk niet fout, zeker niet wanneer u zich door ons laat adviseren.

UrbanSofa biedt u betaalbaar maatwerk​

U heeft geluk, want vanuit Den Bosch kunt u relatief snel iedere meubelzaak in Nederland, waar dan ook gevestigd, bereizen. Een nieuw zitmeubel of een nieuwe eetkamertafel aanschaffen, dat is niet alleen een opgaaf. Het is ook heel leuk. Zeker wanneer u een bezoek brengt aan de showroom van Lévora, gelegen op een van de meest pittoreske locaties van Eindhoven. Als Bosschenaar moet onze winkel en de ligging daarvan u absoluut aanspreken.

Lévora is ook op zondagen geopend. Bezoek onze winkel met een brede collectie UrbanSofa-artikelen vanuit Den Bosch, en laat u adviseren door een van onze verkopers. U vindt en ervaart bij ons alle opties die toegepast kunnen worden om uw zitbank of eettafel op maat te kunnen samenstellen.

Iedereen in Veldhoven een unieke UrbanSofa? Een zit-, hoek- of loungebank in de door u geprefereerde stijl, een model dat in uw woonkamer past en vervaardigd uit een van de meer dan 200 materialen die op voorraad zijn? Dat kan. Kom naar Lévora woonwinkel en we helpen u met uw selectie.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Betaalbare topkwaliteit binnen handbereik​

Vanuit onze showroom sturen we gezamenlijk de vaklieden in de meubelfabriek van UrbanSofa aan. Zij gaan op basis van uw keuzes aan de slag met realisatie van maatwerkkwaliteit die optimaal kan worden afgestemd op de kenmerken van uw interieur in Den Bosch. Vanuit de fabriek wordt uw meubel vervolgens bij u thuis geleverd.

Kom langs in de

showroom!