UrbanSofa Weert

De UrbanSofa dealer van Weert

UrbanSofa Weert

Heeft u net als ons uw hart verloren aan het Urban Sofa meubellabel? Dat staat immers voor Europese topkwaliteit, duurzaam vervaardigd en op maat voor u alleen. Het liefst zouden wij iedere woonkamer in de 21.032 woningen die Weert rijk is voorzien van een zit-, hoek- of loungebank op maat. En dat kan want door vorm, formaat, materiaal en kleur te variëren, is een welhaast oneindig aantal combinaties mogelijk.

Hoewel uw woonplaats de nodige gerenommeerde meubelzaken kent, ontbreekt het voor u helaas aan dealers van UrbanSofa in Weert. Voor de premiumdealer van dit label met de meeste keuze, brengt u daarom het beste een bezoek aan onze showroom in Eindhoven-Oost. Voor u vanuit Weert in 30 minuten te bereizen via Geldrop. En ook op zondag geopend.

Uw eigen UrbanSofa in uw huiskamer in Weert​

Wij zorgen ervoor dat de eenheidsworst verdwijnt, terwijl uw maatwerkmeubel toch betaalbaar blijft. Bekijk de verschillende deelopties voor zitbanken in onze showroom en maak op basis daarvan specifieke ontwerpkeuzes waarmee de vaklieden van UrbanSofa voor u in Weert aan de slag gaan. Dit resulteert in een maatwerk zit-, hoek- of loungebank, verkrijgbaar in welhaast oneindig veel combinaties.

En er is meer mogelijk. Want na het succes van deze formule voor het zitgedeelte, heeft UrbanSofa met het label ‘Bruuts’ ook een maatwerkconcept op het gebied van eettafels geïntroduceerd. Tafelbladvormen, materialen, kleuren en onderstellen kunnen daardoor door u gecombineerd worden zodat uiteindelijk uw absolute droomtafel in uw huiskamer in Weert komt te staan.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Hoe zit het met de kwaliteit?​

Vanuit onze showroom sturen we gezamenlijk de vaklieden in de meubelfabriek van UrbanSofa aan. Zij gaan op basis van uw keuzes aan de slag met realisatie van maatwerkkwaliteit die optimaal kan worden afgestemd op de kenmerken van uw interieur in Den Bosch. Vanuit de fabriek wordt uw meubel vervolgens bij u thuis geleverd.

Kom langs in de

showroom!