UrbanSofa banken collectie

Ontdek de UrbanSofa banken collectie

Wilt u heerlijk en stijlvol genieten van absoluut zitcomfort? Wilt u uitstraling combineren met heerlijke relaxmogelijkheden na afloop van een lange werkdag? Onze UrbanSofa bankstellen zijn dan een echte aanrader voor u.

In de Lévora showroom vindt u de meest uitgebreide collectie zitmeubelen van dit hoogwaardige maar toch prijsgunstige label van allemaal. U heeft de keuze uit:

Een UrbanSofa bankstel staat voor Europese kwaliteit, duurzame productiemethoden en op maat gemaakte meubels af-fabriek. Kom inspiratie opdoen bij dé UrbanSofa-dealer van het Zuiden: Lévora in Eindhoven.

Een UrbanSofa bankstel voor u op maat gemaakt

Ruim 10 jaar geleden brak UrbanSofa met de traditionele meubelindustrie door het introduceren van een nieuw concept. Door het overslaan van tussenhandel en als gevolg van de hedendaagse internettechnologie, kunnen consumenten stapsgewijs hun eigen droombankstel samenstellen. Dit UrbanSofa bankstel wordt geproduceerd voor u op maat, met de hand en geleverd tegen een gunstige prijs.

Via een speciale online configurator kunt u zelf uw UrbanSofa bankstellen op maat samenstellen. Kies voor het model dat u aanspreekt, bijvoorbeeld Cesane of Calmont; Bepaal of u een sofa-, hoekbank- of loungebankopstelling prefereert; Kies uw kussenmotief en bepaald de kleur! Uw bank, daar is er maar 1 van.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Kom kijken en laat u adviseren

Hoewel u online de totale esthetische mogelijkheden op het gebied van onze UrbanSofa banken kunt bepalen, kunt u daar niet ervaren hoe comfortabel UrbanSofa bankstellen daadwerkelijk zitten. Kom daarvoor naar onze Showroom nabij de Collse watermolen in Eindhoven. Als premium dealer van UrbanSofa kunt u bij ons niet alleen alle bankstellen van dit label komen bekijken, u kunt ze ook komen voelen.

Bent u op zoek naar meer elementen voor uw inrichting? Lévora biedt een uitgekiend assortiment aan waarmee u uw totale inrichting integraal vorm kunt geven. Weet u niet precies hoe dat eruit moet zien? Wij voorzien u graag van advies.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!