UrbanSofa banken

Kwaliteit en comfort op maat

Een steeds populairder wordend merk in meubelland is UrbanSofa. Wat maakt het merk nu zo aantrekkelijk? Op de eerste plaats is dat de diversiteit aan modellen van banken. Met een keuze uit verschillende woonstijlen van landelijk, romantisch tot robuust en industrieel hebben zij een keur aan diverse bankstellen en is er voor ieder wat wils.

Daarnaast levert UrbansSofa banken van zeer goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Waarbij je ook nog eens keuze hebt uit talloze opstellingen, stoffen, kleuren, zitcomfort etc… Een bank van UrbanSofa is dan ook helemaal naar eigen wens samen te stellen. Veel tevreden klanten wisten het merk al te vinden. Interesse, bij Lévora Woonwinkel, de Premium Dealer van UrbanSofa van het zuiden is de hele collectie te vinden.

Ontdek de diversiteit aan mogelijkheden bij Lévora Woonwinkel

Zoals aangegeven biedt UrbanSofa de mogelijkheid een bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo is er keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en leder. Ook qua afmeting en opstelling is er veel mogelijk. Op zoek naar een hoekbank, u-bank of liever een lekkere loungebank. Het is allemaal mogelijk. Natuurlijk zijn er ook de traditionele 3, 2 ½ , 2 zits en fauteuils te verkrijgen. Maar heb je ruimte voor bijvoorbeeld een grotere bank geen probleem het is allemaal mogelijk. 4, 5, 6 zits niets is ons te gek.

Aan alles is gedacht. Ben je bijvoorbeeld wat kleiner. Geen probleem. Alle UrbanSofa bankstellen zijn namelijk in een 2-tal verschillende zitdieptes te krijgen. Niemand is gelijk en iedereen heeft weer zijn eigen voorkeur qua zitcomfort. Of je nu houdt van een stevige zit of een lekker plof bank. Ook hierin zijn er weer diverse mogelijkheden. In onze winkel informeren we je graag hierover.

Naast een grote keuze aan top banken, heeft UrbanSofa een ook een uitgebreide collectie van eetkamerstoelen, fauteuils en tafels. Ook hier heb je de keuze uit dezelfde collectie stoffen en leder.
Op zoek naar een compleet op elkaar afgestemde interieur geen probleem wij maken het mogelijk.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Lévora Woonwinkel Premium Dealer van het zuiden

Heb je interesse in een UrbanSofa bankstel? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Eindhoven. Wij hebben nagenoeg de hele collectie staan. Kom gerust langs en ervaar zelf het comfort van een UrbanSofa bank.

Bij Lévora vindt je nog de echte Brabantse gemoedelijkheid. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij graag alle tijd om onze klanten te adviseren bij het samenstellen van hun nieuwe interieur.

Kom langs in de

showroom!