UrbanSofa Best

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Best

Landelijk wonen in Best

Op de splitsing van de Snelweg Eindhoven – Tilburg en Eindhoven – ’s Hertogenbosch vind je het gezellige Best. Hier geniet je van het wonen in een landelijke omgeving in de nabijheid van rust en natuur maar met alle voorzieningen bij de hand. En op een steenworp van Eindhoven.

En daar vind je Lévora Woonwinkel de UrbanSofa premium dealer van het zuiden. Al veel inwoners uit Best wisten de weg naar de winkel te vinden en vonden hier hun droombank en nog veel meer.

Collectie van UrbanSofa

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, tafel, fauteuil of eetkamerstoel dan is UrbanSofa het merk voor jou. Een merk wat bekend staat om zijn heerlijke zitcomfort, hoogwaardig geproduceerd tegen een hele aantrekkelijke prijs.

UrbanSofa heeft een brede collectie. Van Landelijk, robuust tot industrieel. Stoer of Romantisch je vindt het allemaal. Iedere meubelstuk wordt persoonlijk voor de klant geproduceerd. Er is keuze uit diverse zitcomforts, zitdiepte, kleuren en materialen. Iedere bank is op elke gewenste formaat te maken. Van Hoekbank, 3-zits tot een heerlijke u-bank. Het kan allemaal. Ander pootje, rugkussen etc. geen probleem voor ons. Eigenlijk zeggen wij altijd “zoek de bank uit die voor u heerlijk aanvoelt. Vervolgens gaan wij samen met u aan de slag om de bank geheel naar uw wens samen te stellen”.

Duurzaamheid

Alle meubels van Urban Sofa worden duurzaam geproduceerd. Het hout van de banken, stoelen etc. komt vanuit onze eigen duurzaam beheerde bossen. Het afval wordt hergebruikt voor het warm stoken van onze fabrieken. Bestellingen worden rechtstreeks vanuit de fabriek bij ons in de winkel geleverd. Hierdoor wordt er bespaard op transportkosten, opslag etc. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Vakmanschap

Meubelen van UrbanSofa worden nog echt met de hand gemaakt. Geproduceerd volgens echt ouderwets vakmanschap. Speciaal volgens wens van de klant. Net als wat je vroeger zag bij de klompenmakers in Best.

Kom proefzitten

De meubels van UrbanSofa zijn niet alleen mooi maar zitten ook heerlijk. Wil je dat zelf ervaren, bezoek dan eens onze showroom aan de Collseweg 6 in Eindhoven niet ver vanuit Best.

Of je nu gaat voor romantische, landelijke San Remo, Montreal of de stoere Ryan of Merano. Bij ons kunt u terecht voor de hele collectie van UrbanSofa. Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen wij u graag welke mogelijkheden er zijn. Samen met u helpen wij uw nieuwe interieur samen te stellen.

Kom langs in de

showroom!