UrbanSofa Bruuts collectie

Onze mooie Bruuts collectie

UrbanSofa Bruuts collectie

UrbanSofa kent u waarschijnlijk al van het brede maatwerkleveringsprogramma zit-, hoek- en loungebanken. Modellen die stuk voor stuk zijn ontworpen onder de bezielende leiding van Ontwerper Ira Ness. Maar wist u ook dat er een sublabel van dit merk bestaat dat zich bezighoudt met realisatie en levering van eettafels? De Bruuts tafel collectie.

Net als voor wat betreft de zitmeubelen kunnen Bruuts tafels geheel naar uw wensen worden vervaardigd. Maak een keuze uit rechthoekige, ronde of ovale bladen. Kies voor een houten of stenen blad. Een 10-tal tafelpootconfiguraties maken de brede keuzemogelijkheid compleet. U kiest voor úw Bruuts tafel en zo is er maar 1.

Bruuts tafel collectie vindt u bij Lévora​

Dé plek om uw Bruuts tafel te configureren en te bestellen is bij Lévora in Eindhoven. Onze showroom biedt oneindig veel inzicht in de keuzemogelijkheden, en niet alleen ten aanzien van eettafels. Met onze collectie UrbanSofa maatwerkbanken, aangevuld met interieurprogramma’s en de fraaiste accessoires, kunt u bij ons terecht voor uw complete, sfeervolle inrichting.

Onze winkel is alle dagen geopend, maandag alleen op afspraak maar ook vrij te bezichtigen op zondagmiddag. Combineer uw bezoek met een fraaie wandeling in de natuur rond de Kleine Dommel en blijf nog even langer voor een hapje en een drankje te verkrijgen via de fijne horeca aldaar. Onze pittoreske ligging versterkt ons rustieke aanbod meubelen, waaronder de UrbanSofa Bruuts collectie.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Voor het meest complete overzicht​

Via een link op onze website komt u terecht op de Bruuts tafel-configurator. Hier creëert u uw droomtafel met de door u gewenste detaileigenschappen in een oogwenk. De prijs wordt direct zichtbaar. Hoewel deze tool u een goed inzicht geeft in wat u mag verwachten, nodigen wij u van harte uit om de Bruuts tafel collectie live in onze showroom te komen bezichtigen.

Want een Bruuts tafel moet je niet alleen zien; Die moet je voelen; Die moet je ervaren!

Kom langs in de

showroom!