UrbanSofa Bruuts

Ontdek de UrbanSofa Bruuts

Urban Sofa brak ruim 10 jaar geleden met de traditionele meubelindustrie in Nederland door introductie van een nieuw concept. Via rechtstreekse levering vanaf de fabriek, worden kostbare schakels in het leveringsproces overgeslagen en bovendien wordt uw meubelstuk geheel naar wens op maat geproduceerd. Waar het begon met de introductie van maatwerk sofa’s, hoek- en loungebanken, werd het voor de consument met de introductie van het label UrbanSofa Bruuts bovendien ook mogelijk om eettafels geheel naar wens te configureren en te bestellen.

UrbanSofa Bruuts eettafels zijn eigenzinnig, vernieuwend en geheel conform uw specificaties te produceren tijdens een productieproces met nadrukkelijke aandacht voor mens en milieu.

Lévora woonwinkel stuurt de productie van uw UrbanSofa Bruuts eettafel aan

Neem een kijkje in onze sfeervolle showroom gelegen in het Oosten van Eindhoven nabij de Collse watermolen. Als UrbanSofa Bruuts Premium Store kunt u bij ons de allergrootste selectie uit het complete Bruuts assortiment aanschouwen. Dat geeft u een indruk van alle elementen die in samenstelling uw droomtafelontwerp bepalen.

UrbanSofa Bruuts eettafels kunnen worden samengesteld op maat en vervaardig conform uw specifieke wensen. Maak een keuze voor de bladvorm en het materiaal, de kleur van het blad. Combineer dat naar wens met een brede variatie aan onderstellen, leverbaar in uiteenlopende kleuren. Van traditioneel tot modern.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Uw complete interieur via Lévora

De maatwerksofa’s van UrbanSofa en de samenstelbare eettafels van Bruuts, vormen de basis van ons leveringsprogramma. Maar ook voor eetkamerstoelen, hockers en accessoires zoals vloerkleden kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u bij ons diverse woonprogramma’s bestaande uit een set van op elkaar afgestemde meubelen voor een eenheidsinterieur.

De complete UrbanSofa Bruuts collectie evenals vele andere ‘interieurparels’ zijn te bewonderen in onze sfeervolle showroom. Ook op zondagmiddagen zijn wij geopend. U heeft dus geen reden om niet langs te komen.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!