UrbanSofa collectie in Mierlo

Ontdek onze UrbanSofa collectie in Mierlo

UrbanSofa collectie in Mierlo

Aan de rand van Eindhoven en Helmond vind je Mierlo gelegen tussen Geldrop en Helmond en weer vlakbij Nuenen, Lierop en Heeze. Allen gezellige plaatsjes met leuke dorpskernen. Zeker een bezoek waard voor een heerlijke fietstocht in deze omgeving. En bezoek dan ook eens de showroom van Lévora Woonwinkel in Eindhoven. Midden in deze natuurlijkomgeving vind je namelijk onze meubelzaak die als premium dealer van UrbanSofa de hele gehele collectie van aanbied inclusief de onlangs gelanceerde tafelcollectie van Bruuts.

Urbansofa collectie

Bekend van onder andere tv programma’s als Robs Grote Tuinverbouwing en Way of living. Een merk met een uitgebreid assortiment. De meubels worden op maat gemaakt persoonlijk voor de klant. Alles wordt milleu vriendelijk geproduceerd. En door de efficiënte unieke werkwijze kunnen zij leveren tegen hele voordelige prijzen.

Gehele collectie van UrbanSofa

UrbanSofa biedt een uitgebreide collectie aan banken, tafels, eetkamerstoelen en fauteuils. Alles op jouw persoonlijke wensen afgesteld. Banken zijn in diverse opstellingen, maatvoeringen en kleuren samen te stellen. Daarop zijn weer de kleur van de eetkamerstoelen en fauteuils af te stemmen. Door de keuze uit meer dan 200 stoffen en materialen is er voor ieder wat wils. Daarbij biedt UrbanSofa met de nieuwe Bruuts tafel lijn een compleet concept voor jouw inrichting.

UrbanSofa heeft een groot assortiment aan banken. Of je nu gaat voor de Montreal. Ook vaak wel gezien als kasteelbank. De gebogen armleuning zijn met de hand gecapitonneerd. Dit geeft deze bank een romantische karakter. Heb je geen plaats voor deze robuuste bank dan vind je in dezelfde stijl ook de San Remo, Calmont, Fiore en Levante. Zoek je een combinatie tussen stoer, landelijk en robuust dan kun je ook prima terecht bij UrbanSofa. Eén van onze toppers de Lorenzo en Firenca moet je echt hebben gezien. Maar ook de Brandon, Gino, Tommy, Quin, Merlin etc zijn allen prachtig. En ben je op zoek naar een electrische bank. Kom dan eens proefzitten in de heerlijke Auxerre.

Maat, kleur, vorm van de rugkussens, opstelling, pootopties en zelfs het zitcomfort allemaal keuzes die je vindt bij onze bankstellen. Iedere bank wordt voor jou persoonlijk op maat gemaakt. Zo past een UrbanSofa bank in ieder interieur.

Fauteuils

Wil je jouw zithoek combineren met een leuke fauteuil. Ook hierin heeft UrbanSofa een enorm ruim aanbod. Zo vind je bij ons de klassieke Palermo, Venetia, Chelsey en elektrische Liverno. Maar ook de trendy en tijdloze flynn, lenn, Jazz, Ronan, Memphis, Bella etc.

Met keuze uit weer dezelfde uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa heb je de mogelijkheid om een mooie combinatie te maken.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Eetkamerstoelen

Een heel interieur van UrbanSofa. Geen probleem. Ook nu vind je weer een grote keuze uit diverse stijlen. Zo vind je diverse  klassiek modellen zoals de Amy, Kate, Toulouse etc.  Tijdloze eetkamerstoellen zoals de Raven, Xavi, Justin, Mason etc. Tot aan de hippe, Niek, Evie, Lucarno, Brescia etc.  En met ook hier weer keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie maak je het interieur helemaal af.

Bruuts tafelcollectie

Compleet maak je het interieur met de Bruuts tafelcollectie. Een uniek concept. Ook deze tafelcollectie is geheel zelf samen te stellen. Je hebt de keuze uit diverse afmetingen, onderstellen, materialen en afwerkingen.  Dit alles milieu vriendelijk geproduceerd. Ons hout is gecertificeerd uit beheerde bossen.

Levora Woonwinkel

Bij Lévora Woonwinkel op de rand van Eindhoven, vlakbij Nuenen, Mierlo, Helmond en Geldrop kun je terecht voor de hele collectie van UrbanSofa. Kom proefzitten en onder het genot van een kopje koffie of thee geven we je graag uitleg en persoonlijk advies over alle mogelijkheden van onze collectie. Bij ons kun je terecht van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. En ook elke zondag zijn wij geopend van 12.00 – 17.00. Daarnaast is het ook mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak een bezoek te brengen aan onze winkel.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!