UrbanSofa Den Bosch

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Den Bosch

’s Hertogenbosch of te wel in de volksmond Den Bosch genoemd. Hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Te vinden in het gezellige zuiden van ons land.

En van die gezelligheid houden wij ook bij Lévora Woonwinkel. Te vinden niet ver van Den Bosch in het eveneens leuke Eindhoven. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij onze klanten op weg naar een nieuw interieur. Of het nu gaat om een nieuwe bank, eetkamertafel of fauteuil. Bij ons vind je het allemaal.

UrbanSofa collectie

Lévora Woonwinkel is premium dealer van UrbanSofa. Een Nederlands merk, geproduceerd in Europa. Bij ons kun je terecht voor de hele collectie van Urban Sofa.

Naast ons dealerschap van UrbanSofa kun je bij ons ook terecht voor items van Passe-Partout, Tower-Living, PTMD, Akante, Light & Living en Mart Visser. Bij ons is het ouderwets gezellig winkelen met persoonlijke aandacht voor de klant.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Trots op onze collectie

Wij zijn trots een merk als UrbanSofa te mogen aanbieden. Met de hand geproduceerd kwaliteitsmeubelen. Persoonlijk op jouw wensen samengesteld.

Op zoek naar een romantische, landelijke bank? Dan wordt je vast verliefd op de San-Remo, Montreal, Calmont of Fiore. Of maak je liever een combinatie van landelijke gezelligheid met strakke lijnen. Dan ben je vast helemaal weg van de Firenca, Lorenzo of Giorno. Of zoek je iets moderner dan moet je echt eens proefzitten op de stoere Ryan of Collin. En dit zijn zomaar wat namen uit de collectie van Urban sofa. Maar er is nog veel meer. En al deze banken zijn op maat samen te stellen. Verkrijgbaar als sofa, hoekbank, lounge of met een u-opstelling. Zo vind je altijd de perfectie opstelling voor jouw woonkamer. Daarnaast heb je keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen.

Deze stoffen zijn ook beschikbaar voor onze eetkamerstoelen, fauteuils etc. Zo kun je eenheid creëren maar ook mooie combinaties maken. Ook heeft UrbanSofa een uitgebreide tafelcollectie. Kies je voor de robuuste boomstamtafel of liever een romantische tafel. Ook hier heeft Urban een passende tafel die past bij jou stijl.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Alle meubelen van UrbanSofa zijn van hoge kwaliteit. Met de hand persoonlijk voor jou geproduceerd. Bij ons vind je nog ouderwets vakmanschap. UrbanSofa levert haar producten rechtstreeks vanuit de fabriek aan ons als dealer. Dit levert een grote besparing op de distributiekosten en is tevens milieu vriendelijker. Hierdoor kunnen we kwaliteitsproducten leveren tegen aantrekkelijke prijzen en minder belastend voor het milieu.

Heb je interesse in de collectie van UrbanSofa? Kom dan eens proefzitten bij Lévora Woonwinkel en ervaar zelf het comfort van een UrbanSofa. Bij ons vindt je nog de echte Brabantse gemoedelijkheid. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur.

Meer informatie, neem gerust contact met ons op of kom langs.

Kom langs in de

showroom!