UrbanSofa eetkamerstoelen

De beste eetkamerstoelen

UrbanSofa eetkamerstoelen

UrbanSofa staat voor trendy wonen op maat. Iedereen vindt zijn stijl bij dit merk. U wist waarschijnlijk al dat u binnen de Bruuts eettafelcollectie bij premium UrbanSofa-dealer Lévora voor meer dan 300 volstrekt unieke eettafels terecht kunt. Maar wist u ook dat u eetkamerstoelen van het merk UrbanSofa op maat kunt laten maken?

Kom naar de showroom van Lévora en bewonder onze collectie barstoelen, armleuning-loze stoelen, eetkamerfauteuils en open-rug-fauteuils.

UrbanSofa eetkamerstoelen op maat, hoe werkt dat?​

Laat ons als voorbeeld de Evan Eetkamerfauteuil nemen. Dat is een comfortabele en elegante, handgemaakte eetkamerstoel die past in vrijwel ieder interieur en die niet alleen fraai oogt, maar die ook heerlijk zit. Afgezien van een keuze uit 200 verschillende materialen en kleuren, kunt u bij deze stoel ook kiezen voor zowel een houten onderstel als voor een prachtige metalen draaipoot waarmee u uw zitpositie in een ‘ommedraai’ wijzigt.

Kies wat u zelf het fraaiste vindt, namelijk een open fauteuil of een volledig gesloten rugleuning. Voor wat betreft de zithoogte heeft u de keuze uit maar liefst 3 mogelijkheden, waardoor deze bijzondere eetkamerstoelen van UrbanSofa ook toegepast kunnen worden als barstoel. Maak uw stoelen desgewenst handzamer door ze in de rug uit te voeren met een handvat naar keuze.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Wij helpen u te configureren​

UrbanSofa eetkamerstoelen zijn, net als alle overige meubelen van dit merk, volledig uniek. Al die mogelijkheden kunnen ook verwarrend werken en daarom nodigen wij van Lévora, de premium dealer van UrbanSofa in de zuidelijke provincies van Nederland, u uit om een bezoek aan onze winkel bij Eindhoven te brengen.

Hier krijgt u een live overzicht t.a.v. wat er op het gebied van eetkamerstoelen bij UrbanSofa allemaal mogelijk is. Wij helpen u daarbij om keuzes te maken die het beste bij u passen. Bekijk ook ons verdere assortiment maatwerkmeubelen van dit unieke topmerk.

Kom langs in de

showroom!