UrbanSofa Eindhoven

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Eindhoven

Stijlvol wonen, dat wil toch iedereen. Kwaliteit, uitstraling en betaalbaarheid combineren is echter moeilijk. Wie s ’avonds lekker wil zitten, betaalt al gauw de hoofdprijs. Het label UrbanSofa brengt daar verandering in. Wilt u zien waarom, kom dan langs in onze showroom in Eindhoven.

Onze winkel is UrbanSofa Premium Store en biedt als verkooppunt de grootste selectie uit het complete assortiment van dit merk. U vindt ons aan de Oostkant van Eindhoven nabij de Collse Watermolen op een van de meest pittoreske locaties van de stad. Afgezien van de UrbanSofa Eindhoven-collectie vindt u hier overigens ook de complete Bruuts eettafelcollectie.

UrbanSofa aan de Oostkant van Eindhoven

Nee, voor de beste prijs-kwaliteitcombinatie op het gebied van zitmeubelcomfort moet u niet op de meubelboulevard aan de noordzijde bij de Ikea zijn. Daar vindt men namelijk geen banken van het label UrbanSofa in Eindhoven. Breng in plaats daarvan een bezoek aan onze showroom gelegen in een fraai landelijk gebied. Ook wij zijn iedere zondag geopend en u kunt een bezoek aan onze winkel gemakkelijk combineren met een lekkere wandeling en/of een bezoek aan de fijne horeca gelegen in onze directe omgeving. Lévora is meer dan een woonwinkel, het is een fijn dagje uit.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Ook beschikbaar voor u

Alweer bijna 15 jaar geleden overrompelde het label Urban Sofa de Nederlandse interieurmarkt en dus ook die van de Eindhovense consument. Dit door een betaalbaar maatwerkconcept te introduceren. Deze bankstellen waarvan Lévora premium dealer is, kunnen door u op maat worden geconfigureerd. Kies uw model, het materiaal, de textuur en geniet van een unieke zitbank met het hoogst mogelijke zitcomfort.

Hoewel u zich online kunt oriënteren is het aan te raden om het zitplezier dat UrbanSofa u te bieden heeft, eerst te komen ervaren in onze showroom. Dan weet u hoe het echt oogt, dan weet u hoe het echt voelt. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuzes en kunnen uw interieur bovendien completeren met een breed assortiment van andere hoogwaardige inrichtingselementen.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!