UrbanSofa Hasselt

De UrbanSofa dealer van Hasselt

UrbanSofa Hasselt

Wij Nederlanders zijn nog wel eens jaloers op de minder jachtige levensstijl van onze zuiderburen, zoals die van u uit Hasselt. Die ontspannen levensstijl mag wat ons betreft ook meer en meer in Nederlandse huiskamers landen. En omdat wij weten dat de Belgische medemens zitcomfort en uitstraling zo kan waarderen, hebben wij ons daarom gericht op het premium dealerschap van UrbanSofa.

UrbanSofa Hasselt beschikt over een eigen selectie uit het UrbanSofa assortiment. Een zitbank, zithoek of loungebank schaft u echter niet iedere dag aan. Als premium dealer tonen wij in onze showroom nabij Eindhoven, op slechts 45 autominuten vanuit uw woonplaats, het meest complete assortiment UbanSofa-zitmeubelen in uw regio. Een bezoek aan onze winkel, gelegen op een pittoreske locatie zal u zeker bevallen en voelt al snel zelfs als een inspirerend dagje uit.

Waarom vanuit Hasselt naar onze UrbanSofa-woonwinkel reizen​

Bij Lévora kunt u terecht voor de meest brede keuze UrbanSofa inrichtingselementen waar dan ook. Rond 2010 introduceerde dit label de mogelijkheid om een zitbank op maat te laten samenstellen. In onze winkel kunt u alle opties die u heeft bekijken en vervolgens een keuze maken zodat uw maatwerkbank wordt ontworpen. Letterlijk door uzelf. Een uniek bankstel voor uw woonkamer in Hasselt dat af-fabriek geleverd wordt.

Ook op gastronomisch niveau staat onze zuiderbuur in hoog aanzien. Lévora biedt daarom de mogelijkheid om een eettafel op maat speciaal voor uw gezin in Hasselt samen te stellen. Het Bruuts-label van UrbanSofa biedt mogelijkheden die aansluiten bij ieders stijl.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Voor uw complete interieur​

Nieuwe meubels, een compleet nieuw interieur, dat schaft u niet iedere dag aan. Daar wilt u zich in alle rust op kunnen oriënteren want uw inrichting is zeer bepalend voor uw gevoel van welbevinden thuis in Hasselt. UrbanSofa biedt daartoe een complete collectie aan. Ook woonprogramma’s, vloerkleden en accessoires van dit label kunt u komen aanschouwen en ervaren in onze showroom. U bezoek meer dan waard.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!