UrbanSofa Helmond

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Helmond

De dichtstbijzijnde UrbanSofa dealer voor de regio Helmond vindt u aan de Oostkant van Eindhoven, luttele kilometers van uw woonplaats. Lévora is door UrbanSofa erkend als Premium Store met de grootst denkbare selectie uit het UrbanSofa assortiment, alsmede met een uitstalling van de complete Bruuts collectie.

Maak voor de aanschaf van een zit-, hoek- of loungebank van het label UrbanSofa een kort ritje vanuit Brandevoort, Stiphout of vanuit elders in Helmond. Bezichtig ons complete assortiment in onze sfeervolle showroom. U kunt dit zitbankmeubel geheel naar uw wensen op maat laten produceren zodat het qua formaat en karakteristieken optimaal aan uw zitcomforteisen voldoet en ook nog eens exact in uw huidige interieur past.

UrbanSofa: uw maatwerk zitbank in Helmond

Helmond telt maar liefst 41.885 woningen. Dat betekent net zoveel huiskamers die moeten worden ingericht. Een heerlijke zitbank vormt daarbij in veel gevallen het centrale zitgedeelte. Door middel van het UrbanSofa-concept kunnen wij van Lévora een heleboel van die huiskamers uitrusten met een volledig unieke zitbankconfiguratie.

UrbanSofa beschikt om te beginnen over diverse basismodellen met ieder hun eigen design. Wat spreekt u aan? Model Levante, Merlin of liever Lausanne? Wat zoekt u eigenlijk? Ieder model is namelijk in symmetrische sofavorm maar ook als hoekbank en loungebank uitvoerbaar. Wij geven u in Helmond bovendien de mogelijkheid om zelf het design van uw rugkussens te kiezen. En daarbovenop ook nog eens meer dan 200 stoffen en andere materialen waaruit uw zitbank vervaardigd kan worden.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Wij helpen u zich te oriënteren

Iedereen in uw woonplaats een unieke UrbanSofa-zitbank? Ja dat kan. Maar al die keuzemogelijkheden scheppen wellicht bij u ook verwarring. En hoewel u zich online kunt oriënteren, kunt alleen in onze showroom komen ervaren hoe heerlijk de bank van uw dromen zit.

Als laatste nog, want dat hadden we nog niet verteld. Wist u dat al dat maatwerk toch heel goed betaalbaar is door het uitgekiende design en door slimme logistiek? Kom gauw langs in onze showroom. Dit maakt uw bezoek vanuit Helmond meer dan waard.

Kom langs in de

showroom!