UrbanSofa hockers

Ontdek de UrbanSofa hockers

Een hocker je hebt ze in alle soorten en maten en zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Een hocker is een handig verlengstuk voor je bank om je voeten op te leggen. Maar ook te gebruiken als salontafel, bijzet tafel. En ideaal als extra zitplaats voor bezoek. Maar ook gewoon leuk als decoratie item in jouw interieur.

UrbanSofa heeft een grote diversiteit aan hockers. Van de gebruikelijke vierkant, tot aan rond en nu zelfs ook ovaal. Verkrijgbaar in diverse maten, stoffen etc. Zo kan een ogenschijnlijk onbeduidend meubelstuk een eyecatcher worden in jouw interieur. Wij vertellen je graag meer over de hockers uit de collectie van UrbanSofa.

Hockers als verlengstuk van een bank

Bij alle UrbanSofa bankstellen is het mogelijk een bijpassende hocker te bestellen. Net als bij onze banken heb je ook bij de hockers diverse maten en overige opties. Doordat alle zitmeubelen passen bij elkaar creëer je ook nog eens ruimte en eenheid.

Hierdoor is het mogelijk de hocker als verlengstuk van je bank te gebruiken. Maar ook als salontafel of bijzettafel. Ook is het mogelijk een hocker als tussen stuk te gebruiken voor je bank. Door aan de bovenkant bijvoorbeeld een blad van hout te plaatsen krijg je een heerlijk tafel in de bank. Een leuk detail en ook nog eens heel praktisch.

De hockers zijn mee te stofferen in het zelfde stof als je bank. Maar ook is het mogelijk een andere touch aan je interieur te geven door te kiezen voor een ander kleurtje of print.

Ovale hockers

Nieuw in de collectie zijn de halfronde of te wel de ovale hockers. Op dit moment is het helemaal de trend om ronde vormen aan je interieur toe te voegen. Nieuw zijn de UrbanSofa banken met een ronde longchair. Zoals de UrbanSofa Lausanne. Deze vragen wel wat ruimte. Heb je deze ruimte niet maar wil je wel een ronding toevoegen is het ook mogelijk een ovale hocker te bestellen. Deze zijn te bestellen in een aantal maten, aanpasbaar aan de voormaat kussens van de bank.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Paris hockers

Alleen de naam van deze hocker heeft al iets romantisch. De UrbanSofa Paris hocker is dan ook een mooie toevoeging voor jouw interieur. Deze ronde hocker, verkrijgbaar in een 3-tal maten is er mooi als salontafel. Maar ook een prima voetenbankje of extra zitplek. Wil je een salontafel set maken met ronde tafels dan is een combinatie met de ronde Paris hocker erg mooi. Maar ook leuk als bijzettafel. Ook hier weer de keuze uit de grote stoffencollectie van UrbanSofa. Hiermee kun je het gelijk houden aan bijvoorbeeld je bank. Maar ook een extra touch geven aan je interieur door bijvoorbeeld voor een print te kiezen.

Showroom van Lévora

Wil jij de collectie van UrbanSofa in het echt zien en proefzitten. Kom dan eens langs bij Levora Woonwinkel. Als premium dealer van UrbanSofa kun je bij ons terecht voor de hele collectie van UrbanSofa. Hier vind je alles om jouw interieur van een nieuwe look te voorzien. Van prachtige, heerlijke comfortabele banken tot diverse complete eetkamersets. Dit alles precies op jouw wens af te stemmen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij graag alle tijd om onze klanten te adviseren bij het samenstellen van hun nieuwe interieur.

Een drukke werkweek en weinig tijd om te winkelen. Geen probleem wij zijn ook op zondag geopend van 12.00 – 17.00. Lukt dat ook niet, geen probleem. Ook is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te plannen.

Kom langs in de

showroom!