UrbanSofa hoekbank

Luxe in je huis met de UrbanSofa hoekbank

UrbanSofa hoekbank

Ben jij op zoek naar een heerlijke gezellige hoekbank? Groot of klein het merk UrbanSofa heeft vast een model wat bij jou past. Urbansofa staat bekent om een grote collectie met talloze mogelijkheden. Elke bank is volledig naar eigen wens, formaat, kleur en stijl samen stellen. Houd je van een romantische, landelijke inrichting? Dan vind ook jij vast de populaire San Remo helemaal het einde. Ben je meer op zoek naar een gezellige maar ook stoere bank? Dan moet je echt eens gaan proefzitten om de prachtige Firenca. Bij Urbansofa kun je iedere bank geheel naar eigen smaak samenstellen. Met keuze uit de grootte van de bank, zitcomfort en de meer dan 200 eigentijdse meubelstoffen is er altijd wel een UrbanSofa die past in jouw interieur.

U-bank

Steeds vaker kiezen mensen om een gezellige afgeschermede zithoek te creëren. De zogenaamde u-bank wordt dan ook steeds populairder. En ook hier maak je weer je eigen keuzes geheel passend bij jouw leefgenot. Een U-bank met een lounge deel en een hoek of aan beide zeiden een lounge het kan allemaal. Zie je het al voor je heerlijk relaxen op een mooie u-bank met het hele gezin.

Lounge

UrbanSofa staat bekend als de bedenkers van het lekkere lounges. En ook hier zijn weer diverse keuzes in. Grote, kleine lounge en wat dacht je zelfs van een ronde vorm. Hiermee haal je een echte eyecatcher in huis. Diverse banken zoals de Lausane en de Lorenzo zijn hiermee samen te stellen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Lévora Woonwinkel

Nagenoeg de gehele collectie van UrbanSofa is bij ons verkrijgbaar. Kom een keer langs voor inspiratie in onze showroom. Wij bij Lévora Woonwinkel helpen u graag met het samenstellen van jouw nieuwe interieur en geven je graag persoonlijk advies.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 12.00 – 17.00.
Lukt het niet om onze showroom te bezoeken binnen de reguliere openingstijden. Geen probleem,
neem contact met ons op dan plannen we graag een persoonlijke afspraak.

Meer informatie, neem gerust contact met ons op of kom langs.

Kom langs in de

showroom!