UrbanSofa hoekbank

Onze UrbanSofa hoekbank

UrbanSofa hoekbank

Heeft u een groot gezin? Bent u sociaal ingesteld en heeft u met regelmaat mensen over de vloer? U wilt toch graag dat die allemaal comfortabel kunnen zitten? Een UrbanSofa hoekbank brengt dan uitkomst. Van alle modellen die Lévora woonwinkel verkoopt, is dit het exemplaar dat de meeste zitruimte biedt. Niemand zal moeten blijven staan.

Een hoekbank UrbanSofa past vooral goed in de ruimere huiskamer. Het is een echte eyecatcher die ook nog eens aangenaam zitcomfort biedt aan al uw bezoekers. Wilt u toch aangenaam kunnen loungen ondanks dat de bank al vol zit, laat uw model dan uitrusten met een op- en neerklapbare unit die versteld kan worden van zit- tot loungestand voor 2 personen tegelijk.

Hoekbank UrbanSofa: 1 opstelling, legio mogelijkheden​

Wat het UrbanSofa-concept zo bijzonder maakt is dat u ondanks de standaard opties vrijwel oneindig veel keuzemogelijkheden hebt. Bij UrbanSofa kunt u namelijk kiezen uit diverse basismodellen qua design. Deze zijn niet alleen als rechte hoekbank maar ook als sofa en loungebank uitvoerbaar. De afwerking van de kussens kiest u zelf, evenals het materiaal en de kleur. Van leder tot stof.

Het uitgekiende design zorgt ervoor dat u uw orders direct aan de fabriek kunt laten versturen waarna uw droombank op afroep wordt gefabriceerd. Uw UrbanSofa hoekbank is uniek, van hoge kwaliteit en toch betaalbaar.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Lévora adviseert u​

Via Internet kunt u uw hoekbank op basis van de mogelijkheden die UrbanSofa biedt naar wens samenstellen. Maar wilt u uw bank eerst eens in het echt bekijken, ervaren hoe die zit en voelt, kom dan naar de showroom van Lévora. Als premium store van het label UrbanSofa kunt u elk mogelijk exemplaar bij ons bewonderen. Ook ons aanvullende assortiment bestaande uit tafels, overig meubilair en accessoires is de moeite meer dan waard.

Keuzestress? Geen nood want een van onze ervaren inrichters helpt u met kiezen.

Kom langs in de

showroom!