UrbanSofa in Noord-Brabant

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Noord-Brabant

Brabantse gezelligheid houd jij daar ook zo van? Genieten van de goede dingen in het leven dat is waar Brabanders van houden. Haal deze gezelligheid ook in huis met meubel collectie van Urbansofa. Eén van de populairste merken in Nederland. Landelijk, stoer of modern, Urbansofa heeft het allemaal. Als premium deal kun je bij Levora Woonwinkel in Eindhoven terecht voor nagenoeg de hele collectie.

Urbansofa collectie

Urbansofa heeft een groot assortimenten aan banken in diverse stijlen, eetkamerstoelen, sfeervolle fauteuils, tafels en kleinmeubelen.

Wat maakt Urbansofa zo populair? Naast de kwaliteit prijs verhouding ook de hoeveelheid mogelijkheden die je hebt bij het merk Urbansofa. Zo kun je alle zitmeubelen naar eigen smaak samenstellen tot aan de keuze van het type pootjes en zitcomfort. Iedere bank is naar elke gewenste grote aan te passen. En door de keuze uit de meer dan 200 stoffen is er voor ieder interieur voldoende keuze. Zo past een UrbanSofa in ieder huis.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Levora, de UrbanSofa woonwinkel

Heb jij ook interesse om jouw eigen Urbansofa samen te stellen. Kom dan langs in onze showroom. De gezelligheid van Brabant vind je bij ons terug in de winkel. Levora is een sfeervol ingerichte meubelwinkel waar je bij binnenkomst al een warm gevoel krijgt. Wij geven je graag advies bij het samen stellen van jouw nieuwe interieur.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 12.00 – 17.00. Lukt het niet om onze showroom te bezoeken binnen de reguliere openingstijden. Geen probleem, neem gerust contact met ons op dan plannen we graag een persoonlijke afspraak.

Meer informatie, neem contact met ons op of kom langs.

Kom langs in de

showroom!