UrbanSofa Ira Ness

De specialist van het zuiden

UrbanSofa Ira Ness

Onze woonwinkel Lévora is gevestigd op misschien wel de meest karakteristieke, rustieke en pittoreske locatie van Eindhoven. Namelijk direct nabij de Collse watermolen aan het kabbelende riviertje De Kleine Dommel. In onze ook al zo sfeervolle winkel vindt u alles wat uw hart begeert op het gebied van sfeervol wonen. Wij zijn dealer van het geweldige merk UrbanSofa by Ira Ness, hét zitlabel met een breed gamma aan sofa’s, loungebanken, hoekbanken en fauteuils. Ook eetkamerstoelen en –banken en hockers van dit merk kunt u dagelijks in onze showroom komen bewonderen.

In aanvulling op het label UrbanSofa Ira Ness, vindt u bij ons ook de Bruuts tafelcollectie. Dat betreft op maat te realiseren tafelseries geheel conform uw wensen qua bladtype, bladkleur en onderstel. Aangevuld met een breed gamma aan bijpassende accessoires vindt u bij ons alles voor een complete wooninrichting.

UrbanSofa by Ira Ness​

UrbanSofa Ira Ness via Lévora is dé specialist van het zuiden. Een specialist met veel ruimte voor  persoonlijke aandacht. Want voor ‘Zuiderse Zitters’ is de combinatie van stijl en zitcomfort extra belangrijker. Als Premium Store vindt u bij ons de volledige collectie van dit label. Iedere bank kan in verschillende vele maten en opstellingen naar wens worden vervaardigd. U heeft de keuze om dit optimaal af te stemmen op de huidige karakteristieken van uw interieur.

Om te beginnen heeft u beschikking uit een 10-tallen basismodellen, ieder met hun eigen specifieke designkenmerken. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, van hoek- tot loungebank of in de vorm van een rechte sofa. Door te kiezen voor een specifiek model rugkussen en de kleur die u het beste staat, geeft u uw zitmeubel nog meer unieke eigenheid.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Breng een inspirerend bezoek aan onze showroom​

De zitmeubelen van UrbanSofa by Ira Ness zijn optimaal te combineren met diverse woonprogramma’s in ons assortiment. Deze bestaan uit een set van bij elkaar behorende inrichtingselementen.

Hoewel u UrbanSofa Ira Ness online tot in detail kunt bewonderen, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Ook op zondag zijn wij geopend. Maak er een fijn dagje uit van.

Kom langs in de

showroom!