UrbanSofa landelijke banken

Landelijke banken op maat

UrbanSofa landelijke banken

Landelijke interieurs zorgen ervoor dat u de rust en de sfeer van het landelijke leven naar binnen haalt. Ze kenmerken zich door relatief lichte kleuren en natuurlijke materialen. Men spreekt ook wel van een rustieke stijl. Warm en comfortabel en gericht op gezelligheid maar toch stijlvol. Bent u fan van zo’n interieurstijl, dan hebben wij goed nieuws. Want het label UrbanSofa biedt landelijke banken op maat aan.

De landelijke banken van UrbanSofa kunt u geheel naar wens vormgeven. Kom naar onze showroom in de winkel van Lévora in Eindhoven, ook al zo pittoresk gelegen in landelijk gebied. Hier treft u voorbeelden aan van alle mogelijkheden die u ter beschikking staan voor het ontwerpen van uw eigen zitcomfort.

Hoe kan UrbanSofa landelijke banken op maat leveren?​

Nadat u zich heeft georiënteerd in onze showroom heeft u inzicht in alle mogelijkheden die UrbanSofa u te bieden heeft. Allereerst staan u meer dan 10 basismodellen van landelijke banken van dit label ter beschikking. Ieder model is verkrijgbaar in meerdere soorten opstellingen zoals een rechte sofa, een hoekbank of loungeopstelling. Kies zelf uit diverse opties de juiste vormgeving van het rugkussen. Onze medewerkers helpen u vervolgens om het juiste materiaal en de juiste kleur te selecteren uit een pallet van ruim 200 mogelijkheden.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Hoe geschiedt levering?​

Uw droombank, die staat helaas niet direct voor u klaar. Samen definiëren we in onze showroom een exacte productieorder waarmee de vaardige meubelmakers van UrbanSofa aan de slag gaan. Zij vervaardigen dagelijks vele verschillende landelijke banken op maat, geheel conform specificatie. Uw zitbank wordt tenslotte vanuit de fabriek bij u thuis geleverd.

Het succes van het concept van UrbanSofa landelijke banken op maat, is inmiddels ook vertaald naar een maatwerkconcept op het gebied van eettafels. Ook daarvoor kunt u bij Lévora terecht. Daarnaast kunt u bij ons een breed assortiment overige meubels en accessoires van dit merk bewonderen. Wij hebben alles voor inrichting van uw huis in huis.

Kom langs in de

showroom!