UrbanSofa loungebank kopen via Lévora

De perfecte loungebanken

UrbanSofa loungebank kopen via Lévora

Als UrbanSofa specialist van het zuiden van Nederland en exploitant van dé UrbanSofa Premium Store in dat gebied, krijgen wij met regelmaat de volgende vraag: “Op welke wijze verschilt een UrbanSofa loungebank van een UrbanSofa hoekbank?”

Het algemene verschil tussen beide typen banken zit hem in de rugleuning. Een hoekbank biedt iedere zitplaats een rugleuning. Zowel het zitgedeelte als het leuninggedeelte maken een hoek in het ontwerp. Een loungebank daarentegen kent ook een soort hoek. Het verlengde zitgedeelte is echter leuningloos, en bedoeld om heerlijk de voeten op te laten rusten. Zo kunt u bijvoorbeeld al liggend (loungend) naar uw favoriete Tv-programma kijken of een boek lezen. Het armgedeelte van een UrbanSofa loungebank is wel voorzien van een verlaagde zijkant waar u uw arm op kunt laten rusten (armleuning).

UrbanSofa loungebank in iedere gewenste uitvoering beschikbaar​

Een hoekbank biedt dus meer zitgelegenheid en is ook geschikt voor een gezelschap waarbij men op dezelfde bank kan zitten zonder dat iedereen zijwaarts is georiënteerd. Dat bevordert conversaties. Bij een UrbanSofa loungebank is een soortgelijke opstelling te realiseren, maar dan dient u bijvoorbeeld een extra bank of fauteuils aan te schaffen.

Qua uitvoering liggen de mogelijkheden van dit innovatieve merk qua lounge- of zitmodel echter zeer dicht bij elkaar. Sterker nog, de 20 basismodellen die UrbanSofa biedt, zijn alleen zowel verkrijgbaar in de vorm van een hoekbank, een rechte en een ronde loungebank. Laatstgenoemde mogelijkheid biedt meer beenruimte en heeft een speelser karakter.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Geen eenheidsworst​

Bent u bang dat u uw UrbanSofa loungebank binnen de kortste keren tegen zult komen in het interieur van iemand anders? Neem van ons aan, dat zal zeker niet gebeuren. Want afgezien van 20 modellen en 4 opstellingen, kunt u uw UrbanSofa loungebank zelf uniek stylen door te kiezen voor specifieke rugkussenuitvoeringen. Bovendien is een zeer grote hoeveelheid materialen en kleuren mogelijk.

UrbanSofa biedt u een loungebank op maat, verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt bij ons ook terecht voor loungebanken voor buitentoepassing.

Kom langs in de

showroom!