UrbanSofa omgeving van Tilburg

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer in de omgeving Tilburg

Tilburg de woonplaats die bekend staat als textielstad, telt circa 220.000 inwoners en is daarmee de 7e stad van Nederland. Tilburg is tegenwoordig een moderne, internationale stad met een mix van studenten, sporters, hipsters, expats, enzovoorts. Voor al deze mensen is natuurlijk ook genoeg ruimte nodig. Op plekken zoals de Frederikstraat Zuid en Pieter Vreedeplein is Tilburg al bezig met nieuwe woonprojecten. Al deze huizen moeten natuurlijk ook ingericht worden. Steeds vaker kiest men dan voor een interieur van UrbanSofa. Momenteel één van de populairste en beste verkochte meubelmerken van Nederland. Vanuit Tilburg ben je natuurlijk ook snel en gemakkelijk in Eindhoven. Hier vind je Lévora Woonwinkel de Urbansofa premium dealer van het zuiden.

UrbanSofa

Urbansofa levert rechtstreeks vanuit de fabriek aan haar dealers. Zoals ook bij Levora. Dit scheelt opslag kosten waardoor UrbanSofa een kwaliteitsproducten kan aanbieden tegen scherpe prijzen. Bij UrbanSofa vind je met de hand op maat gemaakte topkwaliteit producten.

Urbansofa staat bekend om zijn brede collectie, Er is keuze uit diverse modellen van banken, tafels, fauteuils, eetkamerstoelen en nog veel meer. Je kunt hier terecht voor een interieur in verschillende kleuren, maten en stijlen. Houd je van een knusse landelijke stijl? Dan is de San-Remo, Montreal of de Calmont echt iets wat bij je past. Gaat jouw voorkeur uit naar een wat modernere look kijk dan eens naar de Ryan of Collin. Alle banken zijn bij Urban Sofa op maat samen te stellen. Of je nu gaat voor een 3-zits Sofa, een heerlijke lounge bank of voor de rondere vormen. Het kan allemaal. Iedere bank, stoel, feauteuil is naar eigen keuze samen te stellen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Levora Woonwinkel

Op zoek naar een nieuwe interieur. Kom dan langs bij Levora woonwinkel. Op slechts een half uur rijden afstand van Tilburg en te bereiken via de A58. Op zoek naar nieuwe zitmeubels of tafels kom dan een keer langs en doe inspiratie op in onze showroom. Wilt u graag persoonlijk advies of hulp bij het samenstellen van uw nieuwe interieur dan helpen wij u graag!

Naast de collectie van Urbansofa kunt u ook bij ons terecht voor merken zoals Haans, Passe Partout en Towerliving. Deze zitmeubels en tafels kun u ook aankleden met een mooi kleed van het merk Mart Visser. Ook hier weer een uitgebreide keuze van kleuren, materialen en afmetingen.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 12.00 – 17.00. Lukt het niet om onze showroom te bezoeken binnen de reguliere openingstijden. Geen probleem, neem contact met ons op dan plannen we graag een persoonlijke afspraak.

Meer informatie, neem gerust contact met ons op of kom langs.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!