UrbanSofa regio Veldhoven

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van de regio Veldhoven

Aan de westkant van Eindhoven vind je gemeente Veldhoven. Gelegen dichtbij de High Tech Campus maakt Veldhoven een populaire gemeente om te wonen.

Veel inwoners van Veldhoven zoeken Eindhoven op om te winkelen. En zo hebben al velen ook Lévora Woonwinkel ontdekt. Een sfeervolle ingerichte winkel waar je bij binnenkomst al een letterlijk gevoel van thuiskomen ervaart. Hier vind je de uitgebreide collecte van UrbanSofa.
Op dit moment één van de populairste meubelmerken van Nederland.

UrbanSofa

UrbanSofa staat bekend om de grote diversiteit aan mogelijkheden. Een uitgebreide collectie aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en kleinmeubelen. Deze zijn volledig naar jouw persoonlijk wensen samen te stellen. Er is veel mogelijk. Een hoger pootje ander kleurtje, een contrasterend biesje, harde zit of juist een plofbank. Een grote u-bank of liever iets kleiner. Het kan allemaal. Zodra jij jouw favoriete meubelstuk hebt uitgezocht kun je deze volledig naar jouw wens samenstellen passend bij jouw interieur.

Gunstig geprijsd en duurzaam geproduceerd

Urban sofa levert hoogstaande kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Verwarmde fabrieken met eigen houtafval een minder belastend transportsysteem, duurzame verpakkingsmaterialen en 100% recyclebare meubels maakt dat UrbanSofa duurzaam produceert.

Een productieproces in eigen beheer en het bewust laag houden van overhead kosten maakt dat het lukt om kwaliteitsproducten tegen een goede prijs te kunnen leveren. Ieder meubelstuk wordt met de hand gemaakt op wens van de klant.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Collectie

UrbanSofa heeft een uitgebreide collectie, voor ieder wat wils. Landelijk, stoer of modern je vindt het hier allemaal. Bij al onze banken, fauteuils, eetkamerstoelen heb je de keuze uit dezelfde 200 eigentijdse stoffen en verschillende soorten leder. Hierdoor maak je jouw interieur compleet op elkaar afgestemd.

Levora Woonwinkel

Heb je interesse in de collectie van UrbanSofa dan moet je echt eens onze winkel in Eindhoven bezoeken. In onze sfeervol ingerichte winkel krijg je echt een gevoel van thuiskomen. Hier kun je in alle rust rond kijken. Onder het genot van een vers gezet kopje koffie helpen we je graag bij het samenstellen van jouw interieur. Wij zijn trots om de collectie van UrbanSofa te mogen aanbieden. En als Premium dealer kun je bij ons terecht voor de hele collectie van UrbanSofa.

Daarnaast vind je bij ons ook een mooie collectie aan (klein)meubelen van TowerLiving, Haans Passepartout. Daarnaast hebben wij ook hele mooie kleden van o.a. de Karpi collectie o.a. bekend van de Mart Visser collectie.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 12.00 – 17.00. Lukt het niet om onze showroom te bezoeken binnen de reguliere openingstijden. Geen probleem, neem contact met ons op dan plannen we graag een persoonlijke afspraak.

Kom langs in de

showroom!