UrbanSofa tafel

De prachtige UrbanSofa tafel

UrbanSofa tafel

‘Bruuts’, dat is de labelnaam van de unieke collectie tafels van UrbanSofa. Net als bij de zitbanken, die geheel op maat en naar wens vervaardigd worden, af-fabriek, heeft de consument op het gebied van eetkamertafels ook heel wat te wensen bij UrbanSofa.

UrbanSofa veranderde de manier waarop de meubelindustrie functioneert zo’n decennium geleden drastisch. En met de introductie van de Bruuts collectie doen zij dat nu opnieuw. Een betaalbare maar hoogwaardige tafel op maat wordt daardoor voor iedereen toegankelijk. Maak van uw eetkamertafel weer een plek waar uw gezinsleden elkaar ontmoeten!

UrbanSofa Bruuts collectie

Wat een UrbanSofa tafel kenmerkt? Stoerheid, massiviteit, duurzaamheid en een gunstige prijs. Alle materialen zijn volledig recyclebaar. Deze collectie bestaat onder andere uit:

  • De klassieke Melrose Tafelserie;
  • De rustieke Woodbury Live Edge Tafelserie;
  • De slanke Lara tafelseries, zowel in ronde als rechte vorm;
  • De Stonefield Tafelserie ingelegd met echt natuursteen.

Is het dat dan? Zeker niet. Want u weet als geen ander wat u zelf mooi vindt. Stel daarom zelf uw unieke UrbanSofa Bruuts eettafel samen op basis van alle variaties die de collectie mogelijk maakt.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Hoe dan?​

Kom en bekijk de voorbeelden van wat UrbanSofa qua tafels te bieden heeft in de showroom van Lévora in Eindhoven. Bepaal vervolgens in overleg met ons wat u exact aanspreekt qua vorm, kleur, materiaal en type onderstel. Door de verschillende opties met elkaar te combineren zijn er niet minder dan 350 verschillende mogelijkheden op het gebied van eettafelontwerp. Bestel uw droomtafel in onze winkel en stuur direct de productie ervan op maat aan.

De UrbanSofa Bruuts collectie maakt het mogelijk om een unieke tafel te bestellen, geheel conform uw wensen, met een hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs. In onze woonwinkel vult u uw interieur en tafel vervolgens aan met de fraaiste accessoires.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!