UrbanSofa U-bank

Luxe in je huis met de UrbanSofa U-bank

Denk je eens in. Het is zaterdagavond. Gezellig thuis met het hele gezin op de bank, kijken naar een spannende film of familieprogramma. Dan is een U-bank met veel ruimte om te zitten en te liggen wel heel erg knus.

Bij Lévora Woonwinkel helpen we je graag z’n heerlijke U-bank samen te stellen.

Samenstelling van een U-bank

Wat is nu eigenlijk een u-bank. Dit is een grote hoekbank met maar liefst twee hoeken. De indeling hiervan kun je zelf bepalen. Zo kun je ervoor kiezen om aan beide zijden een lounge te plaatsen. Of je kiest voor een echte hoek.

Over het algemeen worden beide zijden wisselend samengesteld. Bijvoorbeeld door aan de ene kant te kiezen voor een lounge en de andere een hoek. Hierdoor krijgt de bank een speels karakter. Dit alles afhankelijk van de beschikbare ruimte en de wensen voor het gebruik van de bank. Door het gebruik van twee hoeken krijgt je bank een U-vorm. Vandaar de naam U-bank.

Een U-bank is ideaal voor grote gezinnen. Velen vinden de hoek het heerlijkste plekje om te zitten. Met een U-bank hoef je niet meer te vechten om dit plekje. Heb je een grote woonkamer, dan creëer je met een U-bank een heerlijke gezellige knusse zithoek.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

U-bank van UrbanSofa

De collectie van UrbanSofa biedt enorm veel mogelijkheden. Hierdoor kun je een bank geheel naar eigen wens, formaat, kleur etc samen stellen. Alle banken uit de collectie bieden deze mogelijkheden. Of je nu kiest voor de populaire UrbanSofa bank San Remo of de wat stoerdere Firenca. Houd je van speelse vormen. Dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een ronde lounge. Bijvoorbeeld de Populaire UrbanSofa Lausanne.

Iedere bank van Urban Sofa wordt dan ook persoonlijk op jouw wensen samengesteld en voor jou geproduceerd. Bij Lévora Woonwinkel helpen ze je graag bij het maken van je keuze. Vind je het moeilijk om de kleur en formaat te bepalen. Wij komen desgewenst ook bij je thuis om samen te kijken hoe je de beschikbare ruimte kunt indelen.

Lévora Woonwinkel

Op zoek naar de collectie van UrbanSofa kom dan eens langs bij Levora Woonwinkel. Als premium dealer kun je bij ons terecht voor de hele collectie van UrbanSofa. Hier vind je alles om jouw interieur van een nieuwe look te voorzien. Van prachtige, heerlijke comfortabele banken tot diverse complete eetkamersets. Dit alles precies op jouw wens af te stemmen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij graag alle tijd om onze klanten te adviseren bij het samenstellen van hun nieuwe interieur.

Een drukke werkweek en weinig tijd om te winkelen. Geen probleem wij zijn ook op zondag geopend van 12.00 – 17.00. Lukt dat niet, geen probleem. Ook is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te plannen.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!