UrbanSofa Uden

De grootste Urbansofa dealer van Uden

UrbanSofa Uden

Bent u woonachtig in Uden en op zoek naar een comfortabel, aangenaam maar tevens stijlvol zitmeubel? Wilt u de mogelijkheid hebben om ieder basismeubel te configureren conform uw specifieke wensen qua model, afmeting, stoftextuur en kleur? Overweeg dan om een meubel uit de collectie van UrbanSofa aan te schaffen. Dat betekent heerlijk comfortabel en stijlvol zitten.

Het UrbanSofa-label biedt de keuze uit verschillende soorten zitbanken zoals sofa’s, loungebanken en hoekbanken. Een rechte, symmetrische bank voor wie dat wil, een zithoekopstelling of een echte loungeopstelling waarop u na een vermoeide dag lekker uitrust.

Lévora is uw UrbanSofa-dealer nabij Uden​

Lévora is erkent als UrbanSofa Premium Store en tevens als Bruuts Premium Store met in zijn showroom de allergrootste selectie uit het assortiment van beide labels. Met de Bruuts collectie bieden wij afgezien van maatwerkmogelijkheden op het gebied van zitmeubelcomfort, ook maatwerk op het gebied van eettafels aan. Combineer de karakteristieken van deze veelal rustieke modellen met elkaar en creëer een bijzondere, aangename woonsfeer.

De showroom van Lévora is vanuit Uden via de A50 in niet minder dan 30 autominuten te bereiken. Omdat wij ook op zondag geopend zijn, is het altijd mogelijk om ons een bezoek te brengen. Een aanrader is om dit te combineren met een heerlijke wandeling in onze natuurlijke omgeving of om een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Collse watermolen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Een bezoek aan Lévora is een dagje uit​

In onze showroom komt u oren en ogen tekort omdat nergens zo’n brede selectie uit het assortiment van UrbanSofa en Bruuts te bewonderen is. Om een totale woonimpressie t.b.v. uw mogelijke interieur in Uden te kunnen verkrijgen, hebben wij ons leveringsprogramma aangevuld met decoratieve elementen en diverse complete woonprogramma’s bestaande uit een set van combinatiemeubelen die optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Voor nog meer inspiratie bekijkt u gerust de foto’s op onze website die tonen hoe onze UrbanSofa zitmeubelen en andere inrichtingselementen perfect tot hun recht kwamen thuis bij onze klanten.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!