UrbanSofa Valkenswaard

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Valkenswaard

Valkenswaard een plek voor genieters van het leven gelegen aan diverse mooie fietsroutes. Een aantal routes voeren je ook langs Lévora Woonwinkel in Eindhoven. Een woonwinkel midden in de natuur waar de schoonheid van de omgeving naar binnen is getrokken.

Bij ons kun je terecht voor de hele collectie van UrbanSofa. Een prachtige collectie voor zowel een landelijk, modern als industrieel interieur. Dit alles persoonlijk voor jou samengesteld.

UrbanSofa

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, een robuuste tafel, eetkamerstoelen of een andere fauteuil. Ontdek dan de collectie van Urban sofa. Een Nederlands top merk. Persoonlijk naar jouw wensen geproduceerd.

Zij bieden ouderwets vakmanschap, alles met de hand gemaakt. De rechtstreekse levering vanuit de fabriek aan ons als dealer levert een grote besparing op. Dit scheelt in kosten en is minder belastend voor het milieu. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardig producten leveren tegen aantrekkelijke prijzen.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Nieuwe collectie

UrbanSofa heeft een uitgebreide collectie met veel mogelijkheden. Op zoek naar een robuuste stoere bank. Wil je een strak uiterlijk of toch een landelijke touch aanbrengen. Door de keuze uit een collectie van meer dan 200 meubelstoffen creëer je helemaal je eigen sfeer. Daarnaast kun een bank in elk gewenste opstelling krijgen. Hoekbank, lounge, u-bank, 3 zits etc. het is allemaal mogelijk. Houd je van een stevige zit of juist een plofbank het kan allemaal. Bij een bank van UrbanSofa kies jij zelf je eigen zitcomfort.

Dit alles is verkrijgbaar samen met onze collectie aan stoere en robuuste tafels, prachtige comfortabele eetkamerstoelen en fauteuils. Ook hier heb je de keuze uit één en dezelfde stoffen collectie. Zo maak je het mogelijk eenheid te creëren in je interieur maar kun je dit alles ook eindeloos met elkaar combineren.

Lévora woonwinkel

Heb je interesse in de collectie van UrbanSofa dan ben je bij Lévora op het juiste adres. Onze sfeerfvolle winkel geeft je letterlijk een gevoel van thuiskomen. Bij ons kun je in alle rust rond kijken. En onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur. Naast de uitgebreide collectie van UrbanSofa kun je bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan klein meubelen, woonaccessories en op maat gemaakte vloerkleden.

Dit alles vind je in een heerlijke groene landelijke omgeving. Wij zijn gelegen op een unieke locatie langs de van Gogh route in Eindhoven en toch centraal gelegen op 5 minuten rijden van het Centrum van Eindhoven. Met gratis voor de deur parkeren.

Een drukke werkweek en weinig tijd om te winkelen. Geen probleem wij zijn ook op zondag geopend van 12.00 – 17.00. Ook is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te plannen. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Kom langs in de

showroom!