UrbanSofa Veldhoven

De UrbanSofa dealer van Veldhoven

UrbanSofa Veldhoven

Verveelt u zich wel eens in het weekend, dan hebben wij van Lévora een suggestie voor een nuttig en tegelijkertijd vermakelijk uitstapje. Kom langs vanuit Veldhoven westelijk gelegen van Eindhoven en maak een korte reis Oostwaarts. Daar aan de Collse Watermolen in een pittoresk landelijk gebied, vindt u onze sfeervolle showroom vol met aantrekkelijk geprijsde meubels en interieurartikelen van de beste kwaliteit.

Lévora UrbanSofa is premium dealer voor dit merk voor onder andere de regio Veldhoven en kan daarom het meest uitgebreide assortiment zit-, hoek- en loungebanken van dit merk aan u tonen. Onze ervaren verkopers helpen u graag bij het maken van uw keuze, want UrbanSofa maakt uniek maakwerk voor u mogelijk. Combineer uw bezoek met een aangename wandeling. Wij zijn ook op zondag geopend!

UrbanSofa: voor wie betaalbaar maakwerk zoekt in Veldhoven​

Er zijn volgens onze statistieken 20.286 woningen in de gemeente Veldhoven. Ruimt 80% daarvan is voor de laatste eeuwwisseling gebouwd. UrbanSofa stelt zich als ambitie om al die 20.286 huiskamers te voorzien van fraai maatwerkmeubilair, alles direct uit de fabriek. Wellicht is dat een onrealistische droom, maar praktisch gezien niet onmogelijk. UrbanSofa biedt namelijk al bijna 15 jaar een uniek meubelconcept aan, waarbij onder andere zitbanken en tafels aan de hand van een set van te selecteren gestandaardiseerde kenmerken, tot een uniek exemplaar kunnen worden gevormd.

Iedereen in Veldhoven een unieke UrbanSofa? Een zit-, hoek- of loungebank in de door u geprefereerde stijl, een model dat in uw woonkamer past en vervaardigd uit een van de meer dan 200 materialen die op voorraad zijn? Dat kan. Kom naar Lévora woonwinkel en we helpen u met uw selectie.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Ook de meubelindustrie wordt slimmer​

In onze winkel kunt u UrbanSofa-meubilair in alle mogelijke opties aanschouwen en op basis daarvan samen met ons uw droombank of –tafel samenstellen. De meubelmakers van UrbanSofa gaan vervolgens op afroep voor u aan de slag. Geen prijsopdrijvende tussenschakels meer maar direct van de meubelfabriek naar uw huiskamer.

Kom langs in de

showroom!