UrbanSofa dealer in Weert

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Weert

Niet de grootste maar wel heel gezellig dat is de stad Weert. Voor velen zeker ook bekend van het jaarlijkse pop-rock festival Bospop. Weert ligt op de rand van Limburg en grenzend aan Brabant, vlakbij Eindhoven. Hoewel het in Weert erg gezellig vertoeven is reist men ook graag naar Eindhoven om o.a. te winkelen.

Zo winkelt men vanuit Weert ook bij Lévora Woonwinkel in Eindhoven. De UrbanSofa dealer van het zuiden. Hier vind je de gehele collectie van UrbanSofa. Een kwalitatief Nederlands topmerk tegen aantrekkelijke prijzen en geproduceerd in Europa.

UrbanSofa top kwaliteit tegen een eerlijke prijs

UrbanSofa biedt een uniek concept met ouderwets vakmanschap. Alles met de hand gemaakt speciaal voor jou naar eigen keuze samengesteld. Urban Sofa levert rechtstreeks vanuit de fabriek aan haar dealers. Deze besparing op distributie kosten maakt dat er een kwalitatief hoogwaardig product geleverd kan worden, minder belastend is voor het milieu en dat alles daardoor tegen een aantrekkelijke prijs.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Collectie UrbanSofa

UrbanSofa heeft een grote collectie van banken, eetkamerstoelen, fauteuils, tafels etc. Allen speciaal op maat voor de klant geproduceerd. Zo zijn alle banken in diverse opstellingen te krijgen met een ruime keuze aan prachtige meubelstoffen steeds weer naar de laatste trends. Ook zijn al deze stoffen geschikt voor onze eetkamerstoelen, fauteuils etc. Zo kun je eenheid creëren maar ook eindeloos combineren.

Geen mens is hetzelfde met ieder zijn haar eigen wensen. Bij UrbanSofa kan veel.
Zo hebben we diverse mogelijkheden qua zitcomfort. Vlokvulling, hardseat, normale comfor en pock-it vering.

Houd je van landelijk met mooi capiton en ronde vormen. Of ga je liever voor een robuuste stoere industriële stijl. UrbanSofa heeft zoveel keuze dat er altijd wel iets van jouw voorkeur bij zit.

Waar te koop

Interesse in de collectie van UrbanSofa, kom dan eens langs bij Levora Woonwinkel in Eindhoven. Zij verkopen als premium dealer de hele collectie van UrbanSofa. Daarnaast hebben zij ook een leuke collectie aan kleinmeubelen van diverse andere merken zoals Tower living, Haans, Passepartout en Akante.

Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij graag alle tijd om onze klanten te adviseren bij het samenstellen van hun nieuwe interieur.

Een drukke werkweek en weinig tijd om te winkelen. Geen probleem wij zijn ook op zondag geopend van 12.00 – 17.00. Lukt dat niet, geen probleem. Ook is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te plannen.

Kom langs in de

showroom!