UrbanSofa zitbank

Onze zitbanken van UrbanSofa

UrbanSofa zitbank

Wilt u echt zitcomfort tegen een schappelijke prijs? Maar wilt u tegelijkertijd ook graag uw eigen zitbank kunnen configureren zodat u een uniek zitmeubel krijgt dat perfect bij uw huidige interieur past? UrbanSofa biedt u een uniek concept waarbij u uw droombank vrijwel geheel naar wens kunt samenstellen.

UrbanSofa levert uw zitbank af-fabriek. Uw configuratie wordt rechtstreeks met de productieafdeling gecommuniceerd. De opzet is zodanig georganiseerd dat op basis van een breed spectrum aan gestandaardiseerde specificaties een unieke combinatie kan worden samengesteld. Snel en efficiënt. Dat betekent maatwerk tegen de prijs van massaproductie.

Hoe komt vervaardiging van uw zitbank van UrbanSofa tot stand?​

Allereerst, begin met het brengen van een bezoek aan onze woonwinkel. Lévora is premium store voor het merk UrbanSofa waardoor u alle mogelijke zitbankcombinaties met eigen ogen in onze showroom kunt komen aanschouwen. Kijk, voel en ervaar het zitcomfort!

Een UrbanSofa zitbank is om te beginnen beschikbaar in een 15-tal basismodellen met specifieke designkenmerken. Al deze modellen zijn beschikbaar in zowel hoekbank-, loungebank- als sofaopstelling. Kies vervolgens de uitvoering van de rugkussens die u het meeste aanspreekt en maak een selectie uit meer dan 200 verschillende stoffen en materialen. Uiteindelijk leveren wij u een bank die uniek is in zijn soort, kwalitatief hoogwaardig en met een heerlijk zitcomfort.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Een uniek concept​

Een geweldige zitervaring, een fantastische uitstraling en een schappelijke prijs. Maar een zitbank van UrbanSofa biedt nog meer, namelijk de garantie van duurzaamheid voor zowel mens als materiaal. Een eerlijk product van hoogwaardige Europese kwaliteit, geproduceerd op verantwoorde wijze.

Bij Lévora kunt u niet alleen terecht voor een zitbank van dit geweldige label, maar ook voor het aanvullende meubilair om uw inrichting compleet te maken. Ervaart u keuzestress, laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze interieurspecialisten.

Kom naar Eindhoven, naar Lévora!

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!