UrbanSofa banken collectie

Onze collectie zitbanken van UrbanSofa

UrbanSofa banken collectie

Bent u op zoek naar optimaal zitcomfort thuis? Voor uzelf en voor uw familieleden en uw bezoek. De UrbanSofa banken collectie biedt gegarandeerd het model dat aan al uw wensen voldoet. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een symmetrische sofa in verschillende formaten;
  • Een loungebank, al dan niet met ronding waarop zowel verschillende mensen kunnen zitten als loungen;
  • Een hoekbank met de meeste plaatsen van allemaal.

Kom alle opties bekijken in de showroom van Lévora bij de Collse watermolen in Eindhoven.

Maak uw keuzes samen met Lévora​

Standaardisering en variatie gaan bij UrbanSofa hand in hand. En dat lijdt tot een unieke banken collectie bestaande uit honderden exemplaren. En dat tegen een uiterst schappelijke aanschafprijs. Hoe kan dat?

De UrbanSofa banken collectie komt tot stand door variatie van verschillende aspecten. Kies uw model, uw opstelling, kussenuitvoering, materiaal en kleur. Vervolgens gaan de vaklieden van UrbanSofa voor u aan de slag om uw bank op maat te produceren. Door een uiterst uitgekiend en slim design kan op die manier maatwerk worden geleverd, zonder dat het de aanschafprijs bovenmatig beïnvloedt. De UrbanSofa collectie is een uitkomst voor wie van betaalbare topkwaliteit houdt.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Maak uw keuzes samen met Lévora​

De mogelijkheden zijn welhaast oneindig en dat brengt ook ongemak met zich mee voor u, dat begrijpen wij. Breng daarom een bezoek aan de showroom van Lévora. Als premium store voor het label UrbanSofa staat vrijwel de gehele banken collectie bij ons uitgesteld. Ieder keuzeaspect kunt u daardoor ‘live’ ons aanschouwen, voelen en ervaren. Met behulp van een speciale configurator kunnen wij bovendien snel in beeld brengen hoe de bank die voldoet aan uw specificaties, er straks uit komt te zien.

En als u er dan toch bent, bekijk dan ook eens onze unieke collectie configureerbare eettafels, overige meubels en accessoires. Lévora: voor een compleet interieur.

Kom langs in de

showroom!