Libra

kast

2289

Libra

kast

vanaf

2289

Strakke en stijlvolle wandkast met asymmetrische indeling. Schappen van 5cm dik. Optioneel met dimbare led-spots. Leverbaar in diverse kleuren.

Kast Libra

Wandkast Libra is een strakke en stijlvolle wandkast in luxueus eiken fineer met asymmetrische indeling, en schappen van vijf centimeter dikte. Leverbaar in diverse kleuren. De staaltjes kunt u bekijken in onze showroom. Leverbaar in diverse kleuren, veel gekozen in zwart of houtskool kleur. Standaard maat en uitvoering 180cm breed, 220cm hoog, 45cm diep. Leverbaar vanaf € 2549,-,  inclusief spots en touch-dimmer € 2795,- Maatwerk is ook mogelijk.    

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!