Tenna

kast

995

Tenna

kast

vanaf

995

Kast Tenna is een bijzonder exemplaar. Deze kast is gemaakt van mooi warm mangohout met een donkere finisch. De kast zorgt voor een luxe uitstraling in uw woning. Beschikbaar in 3 varianten.

Kast Tenna

De Tenna kast van Tower Living is een robuust en stoere kast die makkelijk gecombineerd kan worden met de andere kasten van deze serie. Volledig gemaakt van massief mangohout in een zwarte kleur. De deurtjes zijn greeploos en zijn voorzien van tip on, drukken om te openen. De Tenna kast is beschikbaar in 3 varianten.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!