San Remo

Hoekbank

2495

San Remo

Hoekbank

vanaf

2495

Een echte eyecatcher, deze romantische landelijke San Remo met zijn prachtige vormen. Mooi met capitonnage, maar zeker zo mooi zonder. Deze bank is dan ook helemaal op jouw voorkeur af te stemmen. In diverse maten, opstellingen en kleur verkrijgbaar. Kies zelf hoe deze bank in jouw interieur past. Wij vertellen er in onze showroom graag meer over.

San Remo Hoekbank

Ben je op zoek naar een landelijke, romantische Chesterfield hoekbank? Dan is deze San Remo vast iets voor jou. De bank is verkrijgbaar met handgemaakte capitonnage in het frame, armleuning en rugkussen. Ben je echter verliefd op zijn mooie ronde vormen, maar houd je niet van capitonnage, geen probleem. Jij bepaalt zelf naast de opstelling, kleur en zitcomfort waar je het capiton toepast in deze bank. Een model met eindeloos veel mogelijkheden. Kom langs en wij helpen je graag met het samenstellen van jouw persoonlijke bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!