Lausanne

Hoekbank

2295

Lausanne

Hoekbank

vanaf

2295

Een moderne stoere bank met zijn strakke vormgegeven smalle armleuning en metalen pootjes. Deze bank is in diverse maten en opstellingen te verkrijgen. Zo geeft de ronde longchair weer een zachtere uitstraling aan deze bank. Heb je niet voldoende ruimte voor een longchair dan kun je, net als bij diverse andere modellen, een halfronde losse hocker aanschuiven. De Lausanne is ook weer een bank met enorm veel mogelijkheden.

Lausanne Hoekbank

De lausanne is als hoekbank in diverse maten en opstellingen te krijgen. Met zijn strakke Vormgeving, de smalle armleuning en metalen pootjes is dit een model met een stoer uiterlijk. Maar ook is de Lausanne populair als u-variant voorzien van een hoek deel, maar ook een ronde lounge. Door zijn prachtige luxe uitstraling is de Lausanne een bank met allure. Daarnaast is hij een heerlijke bank om in te relaxen. Net als al onze banken van UrbanSofa bepaal jij ook hier weer zelf de samenstelling van jouw bank. De kleur, zitcomfort, elke bank wordt speciaal op maat voor de klant gemaakt. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!