San Remo

Loungebank Rond

2095

San Remo

Loungebank Rond

vanaf

2095

Een echte eyecatcher, deze romantische landelijke San Remo met zijn prachtige vormen. Mooi met capitonnage, maar zeker zo mooi zonder. Deze bank is dan ook helemaal op jouw voorkeur af te stemmen. In diverse maten, opstellingen en kleur verkrijgbaar. Kies zelf hoe deze bank in jouw interieur past. Wij vertellen er in onze showroom graag meer over.

San Remo Loungebank Rond

Deze landelijke romantische chesterfield met ronde lounge geeft jouw interieur een luxe uitstraling. De bank heeft een prachtige met de handgemaakte capitonnage in het frame, armleuning en rugkussen, maar is eventueel ook verkrijgbaar zonder. Deze ronde San Remo loungebank is zoals je van ons mag verwachten, verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen, met keuze uit diverse stoffen uit onze grote collectie.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!