Lausanne

Loungebank

1695

Lausanne

Loungebank

vanaf

1695

Een moderne stoere bank met zijn strakke vormgegeven smalle armleuning en metalen pootjes. Deze bank is in diverse maten en opstellingen te verkrijgen. Zo geeft de ronde longchair weer een zachtere uitstraling aan deze bank. Heb je niet voldoende ruimte voor een longchair dan kun je, net als bij diverse andere modellen, een halfronde losse hocker aanschuiven. De Lausanne is ook weer een bank met enorm veel mogelijkheden.

Lausanne Loungebank

Loungen in stijl doe je met deze Lausanne. De smalle armleuning, metalen pootjes en strakke vormen geven de bank een stoerdere uitstraling. Een grote ruimte of juist wat kleiner is bij de collectie van UrbanSofa geen probleem. Ook deze loungebank is weer in diverse maten te verkrijgen. Daarnaast heb je keuze uit het smalle, medium of large loungedeel. Tevens is deze bank erg populair met zijn ronde lounge. Ga je voor de stoere strakke uitstraling of toch liever voor de zachtere ronde vormen? De keuze is aan jou. Houd je van kleurrijk of wat meer de van de basic tinten? UrbanSofa heeft een collectie van meer dan 200 verschillende trendy stoffen. Daar zit vast iets voor jou bij.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!