Marbella

Outdoor

1295

Marbella

Outdoor

vanaf

1295

Ook voor buiten kun je prima terecht bij UrbanSofa. Deze Marbella buitenbank is weersbestendig en kan dan ook het hele jaar buiten staan. Verkrijgbaar in diverse opties en kleuren. Het buitenleven wordt hiermee nog aangenamer.

Marbella Outdoor

Niets is heerlijker dan buiten genieten van het zonnetje. Dat doe je dan het liefst zo comfortabel mogelijk. Met deze Marbella buitenbank komt dit alles bij elkaar. Deze bank is speciaal ontworpen voor outdoor gebruik. Gemaakt van hoogwaardige materialen en weerbestendig. Jij bepaalt zelf de opstelling en met keuze uit diverse stoffen uit de Sunbrella outdoorbekleding maak jij jouw tuin of balkon helemaal compleet.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!