Provence

Outdoor

1495

Provence

Outdoor

vanaf

1495

Wie wil nu niet genieten van het buitenleven met het zitcomfort van binnen. Dit kan met de Provence uit de Outdoor collectie van UrbanSofa. Deze buitenbank is gemaakt van weerbestendige materialen en verkrijgbaar in diverse kleuren en opstellingen. Ook buiten kan je dus genieten van het heerlijke zitcomfort van UrbanSofa.

Provence Outdoor

Heerlijk genieten van het buitenleven doe je met deze Provence outdoor buitenbank. Deze bank is door gebruik van speciale topmaterialen specifiek ontworpen voor buiten. Robuust en weerbestendig, deze bank kun je dan ook het hele jaar buiten laten staan. De outdoorbekleding van Sunbrella in combinatie met het allweather comfortschuim geven deze bank een prachtige look en heerlijk zitcomfort. Hierdoor ervaar je hetzelfde genot als binnen. De Provence is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en opstellingen. Ook leuk te combineren met een hocker, wat ook nog eens voor extra relax comfort zorgt. Wil jij ook comfortabel genieten van het buitenleven? Kom dan snel proefzitten op deze heerlijke buitenbank van UrbanSofa.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!