Espen Ovaal

Tafel

929

Espen Ovaal

Tafel

vanaf

929

Deze tafel is een ware eyecatcher voor jouw interieur. Gemaakt van 100% duurzaam hardhout. Ovaal of Rechthoekig, beide opties zijn mogelijk bij deze eettafel. Een robuuste tafel met een verfijnde look door zijn rand die subtiel afloopt. Verkrijgbaar in diverse maten en onderstellen. In combinatie met de speciale onderhoudsolie kies jij zelf de kleur en looks van deze prachtige tafel.

Espen Tafel Ovaal

Een stoere eettafel met verfijnde details prachtig in ieder interieur. Weer een tafel uit de top collectie van Bruuts. In het tafelblad is een speels patroon van hout verwerkt. De schuine rand geeft de tafel een robuuste maar ook verfijnde luxe uitstraling. De Espen is verkrijgbaar in diverse formaten en met een ovaal of rechthoekig tafelblad. Daarnaast heb je keuze uit diverse onderstellen. Jij bepaalt dus helemaal zelf de stijl van jouw tafel. Voor een goede conditie van de eettafel adviseren wij de PROcare onderhoudsolie te gebruiken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hiermee maak jij de eigen look van deze tafel compleet.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!