Ontdek uw ideale tafel bij Lévora Woonwinkel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel die niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aansluit bij uw persoonlijke stijl? Bij Lévora Woonwinkel begrijpen we dat een tafel meer is dan een meubelstuk. Onze uitgebreide collectie van Bruuts, een exclusief merk onder UrbanSofa, biedt voor elke smaak wat wils. Of u nu valt voor de robuuste charme van een boomstamtafel of de elegante sfeer van een romantische eettafel prefereert, onze meubelmakers zetten hun passie en vakmanschap in om voor u de perfecte tafel te creëren. Gemaakt van het fijnste hout en altijd van topkwaliteit, onze tafels zijn een lust voor het oog en een verrijking voor ieder interieur.

Stel uw droomtafel samen met Bruuts

Heeft u al kennisgemaakt met de flexibiliteit van Bruuts? Bij dit unieke merk kunt u uw nieuwe eettafel helemaal naar wens samenstellen. Kies uit een scala van afmetingen, onderstellen en afwerkingen om een tafel te creëren die echt van u is. Bruuts tafels zijn vervaardigd met oog voor detail en respect voor het milieu, waarbij enkel gecertificeerd hout uit beheerde bossen wordt gebruikt. Het resultaat is een stoere, massieve tafel die niet alleen duurzaam en volledig recyclebaar is, maar ook nog eens vriendelijk geprijsd. Met meer dan 350 configuratie mogelijkheden staat Bruuts garant voor een uniek meubelstuk dat perfect in uw interieur past.

Bezoek onze sfeervolle showroom

Wilt u de volledige Bruuts collectie in het echt ervaren? Bezoek dan onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Hier kunt u in alle rust onze tafels bekijken en zelf de kwaliteit en het vakmanschap voelen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met persoonlijk advies en beantwoorden graag al uw vragen over onze producten. Of u nu een gezellig gesprek wilt voeren over de verschillende stijlen of een specifieke configuratie in gedachten heeft, bij Lévora Woonwinkel maken we het mogelijk. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van onze tafels en vind de perfecte match voor uw huis.

Kom langs in de

showroom!