Herringbone

Tafel

712

Herringbone

Tafel

vanaf

712

Met zijn visgraatpatroon één van onze toppers uit de Bruuts tafelcollectie. Verkrijgbaar in een ovale en rechthoekige variant. Verkrijgbaar in twee formaten en helemaal zelf samen te stellen. Vast en zeker een aanwinst voor jouw interieur.

Herringbone Tafel

Eén van de toppers uit de Bruuts tafelcollectie is toch wel deze Herringbone. Het visgraatpatroon in het zwarte houten tafelblad geeft deze tafel een stijlvolle uitstraling. Jij bepaalt zelf het uiterlijk van de tafel door de keuze uit diverse onderstellen. Daarnaast is het blad in zowel een ovale als rechthoekige variant verkrijgbaar. Combineer dit met één van de eetkamerfauteuils uit de UrbanSofa collectie en tover jouw woonkamer om tot een prachtig geheel.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!