Lara ovaal

Tafel

1012

Lara ovaal

Tafel

vanaf

1012

Een stijlvolle tafel die je interieur een luxe uitstraling geeft. Zowel in de ronde als rechthoekige variant te verkrijgen. Gemaakt van acaciahout en volledig massief. Een ware eyecather voor jouw interieur. Met het unieke concept van de Bruuts tafelcollectie personaliseer jij ook deze tafel weer volledig naar jouw eigen smaak.

Lara Ovaal Tafel

Wat een prachtige verschijning, deze Lara eettafel. De chique facet rand geeft de tafel een luxe uitstraling. Het blad is verkrijgbaar in een rechthoekig en ronde variant en diverse afmetingen. Het concept van Bruuts biedt je ook bij deze tafel de mogelijkheid om eindeloos te combineren met de diverse onderstellen. Ga je voor stoer, trendy of romantisch? Combineer dit met een van de eetkamerfauteuils uit de UrbanSofa collectie en jouw persoonlijke eetkamerset is compleet.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!